Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24. héttől hány kiló hízásra...

24. héttől hány kiló hízásra számíthatok még? Normális, ha eddig 6,5 kg ment fel?

Figyelt kérdés
2008. okt. 25. 08:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy irigységről lenne szó, szerintem van néhány olyan felhasználó is ezen az oldalon, aki boldog boldogtalant lepontoz. Abban sem vagyok biztos, hogy végigolvassák a hozzászólást, mielőtt a negatív gombra kattintanak. Ha jobban megnézed, akkor nem csak olyan válaszolókat pontoztak le, akik kevesebbet szedtek fel, hanem olyat is, aki többet. Az meg már megint egy másik dolog, hogy általában nem aszerint értékelődnek a válaszok, hogy az hasznos-e, vagy sem, tehát hogy a kérdésre válaszol-e, vagy sem (függetlenül attól, hogy milyen hangvételű, vagy melyik oldalon áll), hanem szimpátia alapon történik sokszor a pontozás. Ha te Kis Bözsi számára unszimpatikusan kezded el a választ, akkor lehet bármennyire is igaz, amit mondasz, akkor is alul lesz értékelve.

Ez inkább azt tükrözi, hogy sokszor nem vagyunk toleránsak és nem tudunk más véleményt elfogadni, vagy legalább kicsit átérezni a sajátunkon kívül. Sajnos.

Többet nem offolok, elnézést kérek a kérdezőtől.

2008. okt. 25. 11:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon sok mindentől függ, de a könyvek szerint félidőtől akár heti fél kg-os hízásra is lehet számítani.

Szerintem ez egyáltalán nem sok, sőt, nagyon jó. Van aki ilyenkor már a 10 kg-ot is túllépi. A legnagyobb hízásra az utolsó harmadban lehet számítani, mikor a kicsi már csak hízik.

Én a 24. hétig 5 kg-ot híztam, de most a 26. héten már 6-7 kg-nál tartok.

2008. okt. 25. 11:07
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
én is egytetértek az egyik válaszoloval MIÉRT KELL LEPONTOZNI ENNYI EMBERT? MIRE JO EZ MI CSAK A KÉRDÉSRE VÁLASZOLUNK megirtuk hogy ki mennyit hizot,az ilyen embereknek kár ide irni ha ebbol sportot üz,nem lehet mindenkinek sok a szokincse!!
2008. okt. 25. 16:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon változó ki mennyit hízik. Én a 25. hétre 10 kg-t híztam az első babámmal. A másodikkal kevésbé jönnek rám a kg-ok és 58 kg-val lettem terhes. Nekem a 20-30 hetek között jött fel a legtöbb!
2009. aug. 17. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!