Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hajlamos vagyok a hizásra, de...

Hajlamos vagyok a hizásra, de nincs ambicióm megállni azt, hogy ne egyek legalább este. Mit tehetnák?

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 15:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Ambíció, cél nélkül nem megy. De valamiért mégis írtál, tehát szeretnél fogyni. Ha nagyon szeretnél, akkor meg fogod tudni állni az esti nassolást.

Ha a kérdés inkább arra vonatkozik, hogy kerüld el az esti evést, akkor azt mondom, egyél nyers sárgarépát, vagy karalábét, esetleg néhány szem földimogyorót.

2011. okt. 20. 15:43
 2/2 anonim ***** válasza:

hmm.. ez valahonnan ismerős.

te vagy tisztában magaddal, hízásra meg senki sem hajlamos. a zsírszövet zsírból van, grammjához ~9kcal energiányi tápanyagot kell adni a szervezetnek, amit el tud raktározni zsír formájában, ha valaki ezt könnyen végzi, akkor csak vagy sok fölös energiája van, vagy olyan kajákat eszik, amik az anyagcseréjében nehezen hasznosulnak, könnyebben raktározódnak. (példa: eszem egy sz.ar hamburgert, ami olyan természetes hogy több hét kell neki mire megromlik. megettem, elkezdődik a lebontása, de olyan sza.r az egész, hogy inkább saját izomzatból, glikogénraktárakból nyer a szervezetem energiát a továbbiakban, mert semmi értékelhetőt nem talált ebben a szemétben. meg is volt az izomvesztés, de azért valamit betölt zsírba, mert elég rosszak a körülmények, nincs normális étel, jó lesz a tartalék zsír későbbre)

ezt kéne megelőzni. ambíció nélkül.

2011. okt. 21. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!