Hajlamos vagyok a hizásra, de nincs ambicióm megállni azt, hogy ne egyek legalább este. Mit tehetnák?
Ambíció, cél nélkül nem megy. De valamiért mégis írtál, tehát szeretnél fogyni. Ha nagyon szeretnél, akkor meg fogod tudni állni az esti nassolást.
Ha a kérdés inkább arra vonatkozik, hogy kerüld el az esti evést, akkor azt mondom, egyél nyers sárgarépát, vagy karalábét, esetleg néhány szem földimogyorót.
hmm.. ez valahonnan ismerős.
te vagy tisztában magaddal, hízásra meg senki sem hajlamos. a zsírszövet zsírból van, grammjához ~9kcal energiányi tápanyagot kell adni a szervezetnek, amit el tud raktározni zsír formájában, ha valaki ezt könnyen végzi, akkor csak vagy sok fölös energiája van, vagy olyan kajákat eszik, amik az anyagcseréjében nehezen hasznosulnak, könnyebben raktározódnak. (példa: eszem egy sz.ar hamburgert, ami olyan természetes hogy több hét kell neki mire megromlik. megettem, elkezdődik a lebontása, de olyan sza.r az egész, hogy inkább saját izomzatból, glikogénraktárakból nyer a szervezetem energiát a továbbiakban, mert semmi értékelhetőt nem talált ebben a szemétben. meg is volt az izomvesztés, de azért valamit betölt zsírba, mert elég rosszak a körülmények, nincs normális étel, jó lesz a tartalék zsír későbbre)
ezt kéne megelőzni. ambíció nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!