A lehetetlen, kórházba kerülsz válaszok kíméljenek. Mekkora súlyvesztésre számíthatok, ha egy hónapig csak almát és zöldséget eszem?
Szerinted ennyi infoból honnan tudjuk?! Mindenki más, nem lehet megmondani. Nagyon egyszerű. Csináld és megtudod mennyi leszel 1 hónap múlva. De úgysem fogod kibírni, bele sem gondoltál ebbe az egészbe. Le lehet pontozni, ez az igazság.
Üdv, egy mindent kitapasztalt fogyózó
Én meg mostantól kezdve sokkal keményebben fogok dolgozni, szerinted mennyivel fogok többet keresni? :D
Tudod ezt nem lehet megmondani... bármilyen furcsán is hangzik.
Pedig nem is olyan lehetetlen a matemaikai pontosság.
Persze figyelembe kell venni, hogy mindenkinek más a szervezete.
Itt kiszámolod, hogy mennyi kalóriára van szükséged súlytartáshoz:
Egy átlagos nőnek napi 2000, vegyük ezt.
Utána kiszámolod, hogy almából és zöldségből mennyi kalóriát eszel, az legyen X
1 kg fogyáshoz 7500 felesleges kalóriát kell elégetni.
Te sport nélkül elégetsz naponta: 2000-X
Kiszámolod, mennyit sportolsz le (neten találsz adatokat), ez legyen Y.
30 nap alatt (2000-X+Y)*30 felesleges kalóriát égetsz el.
Ezt elosztod 7500-zal, és megkapod, az hány kiló.
Amit nem tudsz belekalkulálni: mennyire lassul az anyagcseréd, hogy reagál a szervezeted. + Egy idő után mozogni sem fogsz tudni, olyan gyenge leszel, tehát a sportot majdnem hogy le is lehet nullázni a képletben.
Ui: Ha már normálisan válszoltam a kérdésedre, azért hadd jegyezzek meg annyit, hogy nem tudok elképzelni olyan okot, amiért én személy szerint megkockáztatnék egy totális legyengülést, betegséget, majd a törvényszerű legalább másfélszeres visszahízást. Nekem senki és semmi nem érne ennyit, mert szeretem annyira önmagamat, hogy ne legyek önmagam ellensége, és ne forduljak a testem ellen, ami otthont ad a lelkemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!