Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mire számíthatok ha tovább...

Mire számíthatok ha tovább folytatom? (Edzésterv, étrend)

Figyelt kérdés

Na szóval, júniusban kezdtem el konditerembe járni elsősorban akkor még fogyás céljából (175cm/90kg) azóta minden héten 4x-5x játok le hetente a helyi konditerembe. Az edzéstervembe mindennap bent van a 45 perc futás és 10x10 hasprés + a naphoz illő edzésterv. Na már most, az utóbbi 4-5 hónapban kezdte kifejteni a hatását a folyamatos kondizás (180/72), kifejlődött a mellizom és a bicepsz-hát-hasizom is kezd formásodni. Az edzéstervhez speciális étrend is tartozik (fehérjék, szénhidrát-cukor kizárva,bár 1 hete nemvoltam mert dolgom volt és sikerült felszednem 2kg-t de ezt majd ledolgozom).Az edzőm ajánlotta a MyomaxPro-t testépítés céljából. Az lenne a kérdésem hogy ilyen étrendel, edzéstervel esetleg a Myomax segítségével mennyi idő alatt és milyen eredményeket tudok elérni?

Valamint sokan mondják hogy 16 évesen túl fogom terhelni magam, ez nem egézséges ehhez kapcsolatos vélmények?

16/F

2011. febr. 20. 01:48
 1/3 A kérdező kommentje:
Hopsz, a Sport témakörbe kellett volna írnom, elnézést mindekitől :)
2011. febr. 20. 02:59
 2/3 Krisz85 ***** válasza:

Szia!

Három évig testépítettem, jelenleg bringázom, és versenyzem is. Járok én is konditerembe, igaz már más jellegű edzést csinálok mint a klasszikus gyúros emberek, mert nekem nincs szükségem felesleges (a bringasporthoz felesleges) izomszövetekre, ill. tömegre.

Tehát:

A myomax (meal) egy koncentrált élelmiszer, aminek két funkciója van:

egyrészt hogy mivel étkezés helyettesítő, más néven MRP azaz, meal replacement, így egy komplett étkezést ki tudsz vele váltani, edzés után a legjobb, ha tömegnövelés a célod, csodát ne várj tőle ha a táplálkozásod nincs rendben.

Másrészt a legjobb ha a vitamincsomagon nem spórolsz és rendszeresen edzőknek napi 2g C vitamin ajánlott antioxidáns céljából, ez nagyon fontos a szabad gyökök elleni védelem miatt!!

16 vagy, szeirintem próbálj a kajára koncentrálni elsősorban, mert ha beállsz egy szisztémára, akkor ha majd totál egyedül fogsz élni, mármint a saját családoddal, barátnőddel, akkor nem lesz gond rászoktatni magad, hogy minden úgy legyen a kajával, ahogy Te szeretnéd.

Az emésztőrendszeredet ellenben nem terheli meg, ha kiváltasz egy étkezést myomax-xal, szóval hajrá, másrészt ha kajálni akarsz és nincs időd, akkor is jól jöhet, de a napi össz. kaja 40% át lehet csak táplálékkiegészítővel helyettesíteni csupán.

2011. febr. 20. 08:36
 3/3 anonim ***** válasza:

szia

bár én nem értek ehhez és lehet hogy hülyeséget írok, de azért leírom:)

nekem is van egy ismerősöm, de ő eszik szénhidrátott csak úgy hogy délben csirkemell vagy hal és barnarizs

reggel meg sok tojást és hozzá zöldséget-gyümölcsöt

nem tudom, hogy számít e valamit de azt mondta hogy valamennyi szénhidrát még a sportolóknak is kell mert az adja az energiát

bocsi, ha hülyeség:)

2011. febr. 20. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!