Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A KÉP alapján mi a teendőm,...

A KÉP alapján mi a teendőm, hogy elérjem az alábbi alakot?

Figyelt kérdés

8 kg-t fogytam eddig, ruhában már egész értelmesen nézek ki:

[link]

[link]

anélkül viszont még mindig látszik a felesleg:

[link]

[link]

ez lenne a cél:

[link]

mit kéne tennem hozzá (az étkezés rendben van, 160g ch, 100g fehérje, 1500 kcal, hozzá 173/65). elsősorban a mozgásra kérnék tanácsokat.

2011. márc. 22. 15:24
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki kérdeztem a méreteidet. Csak összehasonlításképpen:) Köszi!:)
2011. márc. 23. 14:34
 22/32 anonim ***** válasza:
Ne hallgass arra aki azt mondja hogy jo ez igy.Az eddigihez gratulalok...Nem kell neked 160 g ch naponta ha fogyni akarsz:) csokkentsd le 40 re,iktass be egy kis sportot heti 5x kocogj lassu tempoval reggeli elott 40 percet,es naggyabol csak proteineket egyel napi 5-6 .vegezz otthoni gyakorlatokat pl gugolas,hasizom,hatizom,fekvotamasz ilyeneket,aztan indulj edzoterembe es jelentkezz fel ev mulva :D
2011. márc. 25. 17:01
 23/32 A kérdező kommentje:
utolsónak: heti 3-4x intervallumos futást csinálok, sima aerobot nem akarok, mert érzem, hogy az intervallum sokkal jobban hat. 1 hete elkezdtem alakformáló tornát csinálni. a 40g ch-val viszont nem tudok egyetérteni, reggel 8tól délután 4ig egyetemen vagyok, utána laboratóriumban komoly, felelősségteljes munkát végzek vegyszerekkel, úgyhogy nem engedhetem meg magamnak, hogy dekoncentrált legyek a kevés ch miatt. plusz zh-knál se jönne túl jól, ha nem fogna az agyam, nem akarok ketózist és acetonos lehelletet.
2011. márc. 25. 17:39
 24/32 anonim ***** válasza:
40 gramm ch? Ezt nem gondolhatta komolyan a válaszoló:O Nagyon minimum 120 gramm egy nap de sport esetén több..
2011. márc. 25. 18:32
 25/32 anonim ***** válasza:

17:01

Kedves kerdezo,csak azt irtam hogy mit kellene tenned hogy kozelebb kerulj a kivant kulsodhoz.Egyes dolgokrol le kell mondani,ha valamin valtoztatni akarunk.Az egy dolog hogy te mit akarsz es hogyan,de az eletben nem mindig az a helyes amit akarunk..Miert nem akkor kezdtel gondoskodni a kulsodrol amikor meg nem voltal ennyire elfoglalva?Jah es szeretnem ha 6 honap mulva jelentkeznel egy beszamoloval :)

2011. márc. 25. 18:43
 26/32 A kérdező kommentje:
18.43: az életem 3 éve ilyen elfoglalt, és azért nem akkor gondoltam erre, mert akkoriban napi rendszerességgel voltak 2 órás edzéseim. csak aztán térdsérülés, fél évig járni alig tudtam -> hízás. Ha szeretnéd, felteszem fél év múlva a képem. Ha nem 100%-os álomtestem lesz, akkor megelégszem 90%-kal is, de számomra ez csak az élet egyik része a sok másik mellett, amivel foglalkozni szeretnék, és amiben sikereket szeretnék elérni :)
2011. márc. 25. 19:03
 27/32 anonim ***** válasza:
Abban egyet értek az egyik válaszolóval, hogy 160 g ch k*rvasok! DE ha most hirtelen lecsökkentenéd 40-re be is halnál. Nőknek diéta kezdéséhez maximum 100 g ch ajánlott, ha tovább akarsz fogyni akkor szerintem semmiképp sem érdemes efölött maradni. Aztán idővel - a diéta végén, és ha nem mozdul a felesleg - szépen fokozatosan le lehet csökkenteni 80-ra, 60-ra, ha minden kötél szakad 40-re is de azt úgysem bírod sokáig, és utána ésszel kell emelni a mennyiséget. A lefaragott ch-t természetesen pótolni kell fehérjével, hogy meglegyen a kalória. Egyébként ha kell az energia toljál lenmagolajat, diéta idejét kifejezetten hasznos!
2011. márc. 25. 23:06
 28/32 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló leírta azt amit akartam,csak ismételni tudom.A ch-ból faragj,a fehérjéhez dobj hozzá.

Egyébként meg gratulálok!A fogyi kategóriában ilyen hozzáértő és szakszerű hozzáállást ritkán látni.

És csak egy tipp.A jelenlegi formádon 100%ot javítana ha lenne színed.Szóval heti 2 szolit nyugodtan betehetsz.

2011. márc. 26. 00:36
 29/32 anonim válasza:
Már max 1-2 kilót kellene csak lefogynod , inkább a hasad alkatára kellene gyúrnod felülésekkel :) .
2011. márc. 26. 00:47
 30/32 A kérdező kommentje:
a barátom imádja a fehér bőröm szal eszem ágában sincs szolizni :D:D de köszönöm a tanácsokat :)
2011. márc. 26. 01:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!