A KÉP alapján mi a teendőm, hogy elérjem az alábbi alakot?
8 kg-t fogytam eddig, ruhában már egész értelmesen nézek ki:
anélkül viszont még mindig látszik a felesleg:
ez lenne a cél:
mit kéne tennem hozzá (az étkezés rendben van, 160g ch, 100g fehérje, 1500 kcal, hozzá 173/65). elsősorban a mozgásra kérnék tanácsokat.
Szerintem már most legalább olyan sovány vagy, mint a képen látható nő, csak neked szögletesebb az alakod. Más felépítésű, kizárt, hogy úgy nézz ki idővel, mint ő.
Ne próbálj máshoz hasonlítani! És ne koplalj!
először gratula :-)
bicikli vagy futás, meg torna, ezt tudom javasolni, na meg kitartást :-)
Gyönyörű eredmény, gratulálok!
Tökéletesen csináltad (főleg ha nem hagyod hogy visszajöjjön az a 8 kiló) mert először egy okos diétával fogyni kell, utána lehet építeni az izmokat.
Szerintem fogynod már nem kell, max formásodni - aerobic, otthoni tornák (pl.: Rubint Réka 90 perces), futás, spinning, stb...
És azt is vedd figyelembe, hogy a képen látható lány KÉPEN LÁTHATÓ, tehát van ebben retus is;)
Plusz: a barnaság nagyon sokat javít az alakon...
köszönöm, kicsit megnyugodtam. számítottam "zsírdisznós" kommentekre is, de szerencsére nem kaptam :D
ok, végülis nem baj, ha nem lesz pont olyan, mint annak a nőnek, csak úgy érzem, az alap már jó, de még van rajta zsír bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!