Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A KÉP alapján mi a teendőm,...

A KÉP alapján mi a teendőm, hogy elérjem az alábbi alakot?

Figyelt kérdés

8 kg-t fogytam eddig, ruhában már egész értelmesen nézek ki:

[link]

[link]

anélkül viszont még mindig látszik a felesleg:

[link]

[link]

ez lenne a cél:

[link]

mit kéne tennem hozzá (az étkezés rendben van, 160g ch, 100g fehérje, 1500 kcal, hozzá 173/65). elsősorban a mozgásra kérnék tanácsokat.

2011. márc. 22. 15:24
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
vagy legalább mondjatok véleményt róla, hogy mennyit kéne még leadnom (most 20%-os a testzsírom)
2011. márc. 22. 15:31
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem már most legalább olyan sovány vagy, mint a képen látható nő, csak neked szögletesebb az alakod. Más felépítésű, kizárt, hogy úgy nézz ki idővel, mint ő.

Ne próbálj máshoz hasonlítani! És ne koplalj!

2011. márc. 22. 15:38
 3/32 anonim ***** válasza:

először gratula :-)

bicikli vagy futás, meg torna, ezt tudom javasolni, na meg kitartást :-)

2011. márc. 22. 15:39
 4/32 anonim ***** válasza:
szálkásítás. azaz sport és mellé szénhidrátszegény diéta.
2011. márc. 22. 15:40
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont elég vékony vagy. És ilyen valóban soha nem leszel, hiszen ez egy másik nő, aki helyből máshogy néz ki, mint Te, ráadásul még Photoshoppal is kiigazíthatták itt-ott.
2011. márc. 22. 15:48
 6/32 anonim ***** válasza:

Gyönyörű eredmény, gratulálok!

Tökéletesen csináltad (főleg ha nem hagyod hogy visszajöjjön az a 8 kiló) mert először egy okos diétával fogyni kell, utána lehet építeni az izmokat.

Szerintem fogynod már nem kell, max formásodni - aerobic, otthoni tornák (pl.: Rubint Réka 90 perces), futás, spinning, stb...

És azt is vedd figyelembe, hogy a képen látható lány KÉPEN LÁTHATÓ, tehát van ebben retus is;)

Plusz: a barnaság nagyon sokat javít az alakon...

2011. márc. 22. 15:49
 7/32 anonim ***** válasza:
Valamilyen aerob mozgás, gépeknél pl. ellipszis tréner. Vagy ütemes gyaloglás, az a legjobb, hogy formás lábad és feneked legyen. És hasizom gyakorlatok. Inkább kevesebb, de pontosan elvégzett gyakorlat, mint sok elkapkodott, ami nem ér majd semmit.
2011. márc. 22. 15:49
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen jó az alakod, inkább magadhoz hasonlítsd magadat :)
2011. márc. 22. 15:50
 9/32 anonim válasza:
szerintem is jó az alakod,max kis izmot szedj magadra :)
2011. márc. 22. 15:53
 10/32 A kérdező kommentje:

köszönöm, kicsit megnyugodtam. számítottam "zsírdisznós" kommentekre is, de szerencsére nem kaptam :D

ok, végülis nem baj, ha nem lesz pont olyan, mint annak a nőnek, csak úgy érzem, az alap már jó, de még van rajta zsír bőven.

2011. márc. 22. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!