Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A KÉP alapján mi a teendőm,...

A KÉP alapján mi a teendőm, hogy elérjem az alábbi alakot?

Figyelt kérdés

8 kg-t fogytam eddig, ruhában már egész értelmesen nézek ki:

[link]

[link]

anélkül viszont még mindig látszik a felesleg:

[link]

[link]

ez lenne a cél:

[link]

mit kéne tennem hozzá (az étkezés rendben van, 160g ch, 100g fehérje, 1500 kcal, hozzá 173/65). elsősorban a mozgásra kérnék tanácsokat.

2011. márc. 22. 15:24
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
58%
Lehet, hogy inkább a fejeddel van baj és nem az alakoddal.
2011. márc. 22. 16:12
 12/32 A kérdező kommentje:

már miért lenne baj a fejemmel? egyrészt nincs is rajta egy képen sem, tudom hogy döntötted el.

másrészt tök normális fejem van, nem az a tipikus vasalthaj-bazisoksmink "szép", de nem is ronda. tudom, hogy van aki szépnek látja és nekem ez elég.

2011. márc. 22. 16:20
 13/32 A kérdező kommentje:
*nem tudom, hogy döntötted el
2011. márc. 22. 16:21
 14/32 anonim ***** válasza:
leírnád, hogy hogyan fogytál le ilyen szépen?? én ugyan 71 kg vagyok, de 171 cm, és nekem sem ártana ledobnom pár kilót..
2011. márc. 22. 16:25
 15/32 anonim ***** válasza:

úgy értette, hogy a probléma talána fejedben van, nem az alakoddal :)

amúgy grat a fogyáshoz, tényleg inkább formásodnod kéne, de ha jobban érzed magad úgy, leadhatsz pár kilót.

2011. márc. 22. 16:26
 16/32 A kérdező kommentje:

a kérdésben leírt mennyiségeket ettem. kiiktattam minden csokit, csipszet, mekit, tésztát, fehérkenyeret, lisztes, cukros dolgokat, üdítőket.

helyette zabpelyhet, tk. kenyeret, puffasztott rizst, krumplit, barnarizst ettem.

gyakran ettem halat és csirkemellet, vacsorára már csak friss salátával vagy párolt zöldséggel. sokszor ettem vacsira túrót, rántottát. heti 3-4 gyümölcsöt ettem, de zöldség volt minden nap. heti 3x futottam 1 órát, de volt, hogy a köztes napokon fociztam, kosaraztam a haverjaimmal.

ami igazából zavar az alakomban, az egy kis úszógumi, illetve a 105 cm-es fenékkörméretem :(

2011. márc. 22. 16:31
 17/32 anonim ***** válasza:
En is kb igy nezek ki, 2- 3 kilot le szeretnek adni a tavasz folyaman, ezert kocogni jarok, hetente 3- 4x 25-30 percet, plusz rubint reka napi 20 perc onmagadert combfeszesito program. Amugy, ha jol lattam, itt van neked is egy icipici bibi, ugyhogy neked is ezt tudom javasolni. Nem mellesleg, alig 2 alkalmi futastol a kezdodo narancsborom is elmult. Es en is gratu a fogyashoz! :D
2011. márc. 22. 16:36
 18/32 anonim ***** válasza:

Én is pont ennyi centi vagyok és kg.. esetleg megkérdezhetem a méreteid?:) (mell, derék, csípő és comb) Én olyan kövérnek látom magam:( Pedig már 4-5 kg-t fogytam.

Biztos látszik a változás mert már mondták is de én a tükörben valahogy nem azt látom amit szeretnék:(

Én most szobabiciklizni kezdtem, hát, várom az eredményt:D

2011. márc. 22. 17:30
 19/32 anonim válasza:
Én is pont így voltam mint te:) 8-9 kg-t le tudtam adni :)174/69 voltam most 61 kg vagyok. De én sem voltam megelégedve az alakommal és táncolni kezdtem! :D nem fogytam tőle de nagyon szép combom és fenekem lett tőle a hasamról pedig eltűntek az úszógumik:D csak ajánlani tudom!
2011. márc. 22. 18:04
 20/32 A kérdező kommentje:

mell: 90

derék: 67

fenék: 105

comb: 57

2011. márc. 23. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!