A KÉP alapján mi a teendőm, hogy elérjem az alábbi alakot?
8 kg-t fogytam eddig, ruhában már egész értelmesen nézek ki:
anélkül viszont még mindig látszik a felesleg:
ez lenne a cél:
mit kéne tennem hozzá (az étkezés rendben van, 160g ch, 100g fehérje, 1500 kcal, hozzá 173/65). elsősorban a mozgásra kérnék tanácsokat.
már miért lenne baj a fejemmel? egyrészt nincs is rajta egy képen sem, tudom hogy döntötted el.
másrészt tök normális fejem van, nem az a tipikus vasalthaj-bazisoksmink "szép", de nem is ronda. tudom, hogy van aki szépnek látja és nekem ez elég.
úgy értette, hogy a probléma talána fejedben van, nem az alakoddal :)
amúgy grat a fogyáshoz, tényleg inkább formásodnod kéne, de ha jobban érzed magad úgy, leadhatsz pár kilót.
a kérdésben leírt mennyiségeket ettem. kiiktattam minden csokit, csipszet, mekit, tésztát, fehérkenyeret, lisztes, cukros dolgokat, üdítőket.
helyette zabpelyhet, tk. kenyeret, puffasztott rizst, krumplit, barnarizst ettem.
gyakran ettem halat és csirkemellet, vacsorára már csak friss salátával vagy párolt zöldséggel. sokszor ettem vacsira túrót, rántottát. heti 3-4 gyümölcsöt ettem, de zöldség volt minden nap. heti 3x futottam 1 órát, de volt, hogy a köztes napokon fociztam, kosaraztam a haverjaimmal.
ami igazából zavar az alakomban, az egy kis úszógumi, illetve a 105 cm-es fenékkörméretem :(
Én is pont ennyi centi vagyok és kg.. esetleg megkérdezhetem a méreteid?:) (mell, derék, csípő és comb) Én olyan kövérnek látom magam:( Pedig már 4-5 kg-t fogytam.
Biztos látszik a változás mert már mondták is de én a tükörben valahogy nem azt látom amit szeretnék:(
Én most szobabiciklizni kezdtem, hát, várom az eredményt:D
mell: 90
derék: 67
fenék: 105
comb: 57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!