Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi a max. Mennyiségű víz...

Mennyi a max. Mennyiségű víz amit 1 nap még egészséges?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 17:50
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
nem,csak itt be vannak lázadva az asszonyok,gondoltam így vasárnap este neked is jól esne!:))
2011. febr. 27. 22:09
 42/45 anonim ***** válasza:
jó volt az almaecetes beszólás,és azt hittem már beszéltünk más kategóriában!
2011. febr. 27. 22:14
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Igen, annyira idióta vagyok, hogy én UTÁNAOLVASTAM, külföldi honlapokon is - de hát sajnos mindegyik olyan idióta, mert nem a bodybuilder.hu :(( Csak ez az egyetlen egy (!!!) oldal létezik, ahol csak az igazságot írják le! Minden más oldal hazudik! Pl nem létezik sclerosis multiplex, nem létezik AIDS, veszettség, semmi! Nem léteznek telefonok, nem léteznek sorozatok, az égvilágon semmi - csak amit a bodybuilder.hu leír. :D

Istenem egyszerűen nevetségesek vagytok. Komolyan. :D Talán tanuljatok biológiát is egy kicsit:D Ja, meg ne legyetek ilyen alpáriak - akkor talán hallgatnának rátok, és nem tartanának titeket s*ggfejeknek ;)

2011. febr. 28. 06:03
 44/45 anonim ***** válasza:
Ja, és nem csodálom, hogy angol nyelvű oldalakat nem tudsz elolvasni - nem tanítanak a tökéletes, isteni honlapon angolt ugyebár.. :D
2011. febr. 28. 06:15
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
Én egészségügyi fősulit végeztem és létezik vízmérgezés, viszont meghalni nem lehet tőle...
2011. febr. 28. 09:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!