Mennyi a max. Mennyiségű víz amit 1 nap még egészséges?
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 17:50
21/45 anonim válasza:
na ha én annyit innék amennyi jól esik,akkor napi 2 liternél megállnék,de akkor szerinted hogy lője be valaki a mennyiséget?
22/45 anonim válasza:
Na most ezt magyarul, ha lehet.
Nem csak testépítés órán kellett volna figyelni, hanem biológia és nyelvtan órán is! :)
23/45 anonim válasza:
a gyógyszer iparnak miért jó ha beteg vagy?
24/45 anonim válasza:
Marha jó nekik a vízmérgezés - főleg,hogy elég hamar halálhoz vezet, még kezelés sem kell.. :)
25/45 anonim válasza:
Ráadásul hagy ne 50 ft számítson már az ásványvíziparnak.. :)
26/45 anonim válasza:
azt írtam hogy 20 testsúly kilónként 1 litert kell inni!
ha ez így nem jó akkor hogyan lője be valaki a napi folyadék mennyiséget? (többen megjegyezték hogy annyit kell amennyi jól esik,én erre írtam hogy nekem 2 liternél több nem esik jól mégis 5-öt iszok)! szövegértés megy? :)
27/45 anonim válasza:
szerintem reális. 120kilósan gondolom jobban is izzadtál,bátyám 130 és állandóan iszik kb 6 liter neki is meg van.
28/45 anonim válasza:
lehet még pénzt is adnak a reklámért nem?:)
29/45 anonim válasza:
sz.tem nem kapsz érte pénzt, alapból vagy ilyen nagyon "okos" aki mindig mindenkinek megmondja mi a tuti és lenézi az embert, szerencsére nem vagy szakember és remélem nem adnak a hülyeségeidre!!
30/45 anonim válasza:
oké,ti meg léböjtöljetek!sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!