Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi a max. Mennyiségű víz...

Mennyi a max. Mennyiségű víz amit 1 nap még egészséges?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 17:50
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Ez pl függ a testmozgástól és az évszaktól is. Nyáron pl diákmunkát vállalok ami abból áll, h egész nap tekerek a városba és dolgokat cipelek ki 8 órába. Utána este gyúrás,futás, ilyenkor a magam 80 kilójával lecsúszik egy nap alatt 6-7 liter víz.
2011. febr. 27. 18:38
 12/45 anonim ***** válasza:

Vízmérgezés nincs! ezt nem mondták még?

[link]

2011. febr. 27. 18:44
 13/45 anonim ***** válasza:
A sav-bázis egyensúlyról diskuráló Young doktor szerint 15 kilónként egy litret kell fogyasztani. Ez még szerintem is durván hangzik, pedig én egész nap vedelem a vizet és a teát.
2011. febr. 27. 18:44
 14/45 anonim ***** válasza:

Na ez az. Szerintem is. Nem az a lényeg hány kilósak vagyunk. Én 70 kg-os nő vagyok, és olyan másfél liter elég nekem egy napra. Nem kívánok többet, kivéve ha tornázom, vagy melegem van, vagy nagyon száraz helyen dolgozom. A párom viszont kemence mellett van, s van hogy 6-7 liter teát megiszik a melóhelyen. Azt mondták az okosok, ha szomjas vagy az nem jó, nem szabad megvárni, mert az már a vészjelzés a szervezettől, hogy ki fog száradni. De szerintem hülyeség, mert akkor ha éhes vagyok, éhen fogok halni? :D

Igyatok annyit, hogy jól érezzétek magatokat. :)

2011. febr. 27. 18:46
 15/45 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. zöldpacsi ;)
2011. febr. 27. 19:02
 16/45 anonim ***** válasza:

Én 5 litert iszok, és ne higgyétek, hogy "tömöm" magamba. Simán lecsúszik ennyi. Persze ebben benne van a tea és a tej, tehát nem csak víz.

Látom sokan félreértelmezik az almaecet hatásait.

Az almaecet valóban nem fogyaszt, de gyorsítja az anyagcserét, ami hozzájárulhat a fogyáshoz. Főleg annál, akinek alapból is nagyon lassú az anyagcseréje, fogyókúra alatt meg méglassabb, mert kevesebbet eszik. (mint pl. én). Tehát ebben az esetben igenis segíti a fogyást az almaecet, és minden fogyókúrázónak tudom ajánlani.

2011. febr. 27. 19:05
 17/45 anonim ***** válasza:

mark86: baromi tájékozott vagy ám... :)

[link]

[link]

Linkeljek még?

Na figyelj!

[link]

-> Notable cases. Nézd csak, vannak, akik ebben haltak már meg...

2011. febr. 27. 19:09
 18/45 anonim ***** válasza:
te mindent elhiszel? ááá,ez kb.olyan mint a vitaminmérgezés!
2011. febr. 27. 19:12
 19/45 anonim ***** válasza:

[link]

Te meg képtelen vagy elviselni, ha nem neked van igazad. Ezt már észrevettem sokszor ezen az oldalon. nem csak a bodybuilder.hu létezik ám! :)

2011. febr. 27. 19:13
 20/45 anonim ***** válasza:

"te mindent elhiszel? ááá,ez kb.olyan mint a vitaminmérgezés!"

Mi oka lenne a webbeteg.hu-nak a hazudásra?

Mert szerintem semmi.

2011. febr. 27. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!