Mennyi a max. Mennyiségű víz amit 1 nap még egészséges?
Vízmérgezés nincs! ezt nem mondták még?
Na ez az. Szerintem is. Nem az a lényeg hány kilósak vagyunk. Én 70 kg-os nő vagyok, és olyan másfél liter elég nekem egy napra. Nem kívánok többet, kivéve ha tornázom, vagy melegem van, vagy nagyon száraz helyen dolgozom. A párom viszont kemence mellett van, s van hogy 6-7 liter teát megiszik a melóhelyen. Azt mondták az okosok, ha szomjas vagy az nem jó, nem szabad megvárni, mert az már a vészjelzés a szervezettől, hogy ki fog száradni. De szerintem hülyeség, mert akkor ha éhes vagyok, éhen fogok halni? :D
Igyatok annyit, hogy jól érezzétek magatokat. :)
Én 5 litert iszok, és ne higgyétek, hogy "tömöm" magamba. Simán lecsúszik ennyi. Persze ebben benne van a tea és a tej, tehát nem csak víz.
Látom sokan félreértelmezik az almaecet hatásait.
Az almaecet valóban nem fogyaszt, de gyorsítja az anyagcserét, ami hozzájárulhat a fogyáshoz. Főleg annál, akinek alapból is nagyon lassú az anyagcseréje, fogyókúra alatt meg méglassabb, mert kevesebbet eszik. (mint pl. én). Tehát ebben az esetben igenis segíti a fogyást az almaecet, és minden fogyókúrázónak tudom ajánlani.
Te meg képtelen vagy elviselni, ha nem neked van igazad. Ezt már észrevettem sokszor ezen az oldalon. nem csak a bodybuilder.hu létezik ám! :)
"te mindent elhiszel? ááá,ez kb.olyan mint a vitaminmérgezés!"
Mi oka lenne a webbeteg.hu-nak a hazudásra?
Mert szerintem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!