Mennyit kéne fogynom szerintetek? Csak őszintén! (kép lent)
20/L, 168 cm, 79 kg vagyok. BMI szerint 58 kg lenne az ideális súlyom. Ez több, mint 20 kg-os fogyás lenne. Szerintetek ránézésre is ennyit kellene fogynom?
Csak őszintén...
Egyáltalán nem nézel ki 80 kg-nak!
Én 15 kg-gal kevesebb és 15 cm-rel magasabb vagyok nálad, és mégis alig vagyok vékonyabb, mint te
Én is 168 cm vagyok, és 65 kg, de kb ilyen lenne a fotóm pont. Éppen fogyózok, ez a blogom, mert így könnyebb: www.6kgminusz.blogspot.com
Nekem célom az 58 kg, de szülések óta legkevesebb 60 kg voltam. Szerintem ne 20 kg-t határozz el fogyás célnak, hanem csak apránként keveset, mint én. Amúgy szerintem elég 10 kg-t is fogynod ahhoz, hogy jól nézz ki és jól érezd magad.
02-15 10:58
Ezt a hozzászólást bemásolhatnád sok ilyen kérdéshez, mert tökéletesen igazad van, de sokan nem fogják fel, amiről írsz! Pedig leírtad a lényeget.
Kérdező: Szerintem is olyan 10-14 kg felesleg lehet rajtad.
(Én is hasonló vagyok, 165/75, csak az arányok mások)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!