őszintén kritikákat kérek! Mit kéne, hol kéne még javítanom?
Figyelt kérdés
2 év alatt sokat edzettem, de nem érzem, hogy még jó lenne. kérek mindenkit, hogy nyugodtan (nem bunkón) őszintén írjon.2011. ápr. 19. 08:02
3/27 anonim válasza:
Szerintem teljesen okés vagy, bár h már a bordád, meg csípőcsontod is látszik, cseppet gáz. :(
Semmiképp se fogyj többet.
22L
4/27 anonim válasza:
Szia! Gratulálok a kitartásodhoz, ez aztán valami. Csak sajnos azt hiszem, anorexiás lettél időközben, mert a képeken kilógnak a bordáid, és neked még így sem tetszik az eredmény.
5/27 A kérdező kommentje:
nem fogyóztam semmit csak tornáztam
2011. ápr. 19. 08:13
6/27 anonim válasza:
Szerintem popsira dolgozhatnál, mondjuk menj spininngre, az a combjaidat is formálja!
Amúgy én is gratulálok, bár nekem a 2 évvel ezelőtti képen jobban tetszettél...
7/27 anonim válasza:
Egy dolgon kéne nagyon, nagyon sokat erősítened: ÖNBIZALOM!!!!
Egészen őszintén!
Nagyon jó alakod van, nincs semmi gond vele.
Csak így tovább!
8/27 anonim válasza:
Nagyon szép alakod lett, én is csak azt az egyet mondanám, hogy még a popsidat kéne formálni kicsit.
9/27 anonim válasza:
Szerintem is szép alakod lett, gratulálok!
Folytasd az edzéseket, a spinning tényleg jó ötlet, de járhatsz futni, bringázni is, plusz lehet hogy most lehurrognak, de Rubint Réka 20 perces popsiformálót mindennap ennek a popsinak!
Nyáron meg csak pislogunk majd ha meglátunk a strandon :)
10/27 anonim válasza:
Ha ezt tornával érted el, nem értem, mi a kérdés. Tornázol tovább, nem? Vagy abbahagyod, ha azt írjuk, oké? Mert akkor pár hónap, és olyan leszel, mint az 1. képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!