Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » őszintén.! Van olyan aki ezt...

őszintén.! Van olyan aki ezt megcsinálta?

Figyelt kérdés
mármint az olyan drasztikus diétákra gondolok,mint amikor kb 4-500kcalt esznek egy nap,vagy pl csak almát 1 hónapig. volt ilyen,vagy ehhez hasonló? és milyen eredmény?bőrötök milyen lett?
2010. nov. 4. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy kolleganőm megcsinálta - cukorbeteg lett, és kihullod a hajának a fele...
2010. nov. 4. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

egyik kolléganőm csinál ilyet...2 gyerekes anyuka,150 centi meg 40 kiló,s-es nadrág nagy rá

reggeli egy fél alma,ebéd egy üres leves,vacsora egy joghurt,vagy vmi hasonló "tápláló"

beesett az arca,több ősz hajszála van mint a dupla idős nagyimnak...és FOGYÚKŰRÁZIK....

meg csorog a nyála amikor reggelire megeszek 3 túrórudit,meg 2 fánkot kakaóval,ebédre meg 1500kalóriás kajákat...(és 170 centihez vagyok 55kiló)

2010. nov. 4. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Jaja, ex-anorexiás vagyok, nem ajánlom hogy kövess :) Almaheteim voltak, aztán olyan, hogy reggelire natúr joghurt, ebéd kimarad, uzsira 2 alma, jóccakát...
2010. nov. 4. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen... belekerültem az ördögi körbe, kb. 2 éve volt, hogy csak 400, mx. 500 kcalt ettem. Szörnyen fáradékony voltam, hullani nem hullott a hajam, de nem volt kedvem semmihez, elaludtam suliban majdnem, stb. Kb. 2-2,5 hónapig tartott ez az időszakom, szörnyű volt, soha többet olyat...
2010. nov. 4. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azt csinálta, hogy egy hónapig csak gyümölcsön éltem. ( alma, grefruit, szilva, barack, narancs, eper, banánt szőlőt kizártam.)

De úgy ám, hogy se reggelre se estére semmit, csak délben gyümölcssel teletömtem magam, s evvel befejeztem. Volt, hogy be be csúszott uborka vagy cukkini.

Áhh visszagondolva nem volt rossz őket felvagdosni s együtt enni fahéjjal, de semmi energiám nem volt, olyan voltam , mint egy mosott szar, kedvetlen, s sírtam is eleget. Fogyni fogytam- e? hmm keveset. de a sok mellékhatás megéri e?

Te ezt szeretnéd csinálni?

2010. nov. 5. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!