őszintén.! Van olyan aki ezt megcsinálta?
egyik kolléganőm csinál ilyet...2 gyerekes anyuka,150 centi meg 40 kiló,s-es nadrág nagy rá
reggeli egy fél alma,ebéd egy üres leves,vacsora egy joghurt,vagy vmi hasonló "tápláló"
beesett az arca,több ősz hajszála van mint a dupla idős nagyimnak...és FOGYÚKŰRÁZIK....
meg csorog a nyála amikor reggelire megeszek 3 túrórudit,meg 2 fánkot kakaóval,ebédre meg 1500kalóriás kajákat...(és 170 centihez vagyok 55kiló)
Szia!
Én azt csinálta, hogy egy hónapig csak gyümölcsön éltem. ( alma, grefruit, szilva, barack, narancs, eper, banánt szőlőt kizártam.)
De úgy ám, hogy se reggelre se estére semmit, csak délben gyümölcssel teletömtem magam, s evvel befejeztem. Volt, hogy be be csúszott uborka vagy cukkini.
Áhh visszagondolva nem volt rossz őket felvagdosni s együtt enni fahéjjal, de semmi energiám nem volt, olyan voltam , mint egy mosott szar, kedvetlen, s sírtam is eleget. Fogyni fogytam- e? hmm keveset. de a sok mellékhatás megéri e?
Te ezt szeretnéd csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!