Szerintetek mennyit kellene fogynom, de őszintén?
2011. máj. 21. 10:52
1/27 anonim válasza:
Szerintem semennyit..Őszintén..
2/27 A kérdező kommentje:
de egyébként megjeleníti a képet ?:O bocsi hogy ezt kédezem csak én még nem tettem fel képet és ezért nem tudom :)
2011. máj. 21. 11:02
6/27 anonim válasza:
Nem kellene fogynod semmit, már így is túl sovány vagy.
Most örülsz? Ezt akartad hallani? :)
7/27 A kérdező kommentje:
köszi, de szerintem nem :(... egyébként azt mondják a többiek, hogy nincsen kép szal nem tudom hogy te honnan tudod hogy én hogy nézek ki :(...
2011. máj. 21. 11:14
8/27 anonim válasza:
Itt a képed: [link]
Írd be, milyen magas vagy és hány kiló.
Ne felülről fényképezd magad, mert az csalóka (a kövér nők szokták így fotózni magukat), hanem szemmagasságból, a teljes alakod legyen rajta, és ne bő póló, hanem valami testhezálló.
9/27 anonim válasza:
"egyébként azt mondják a többiek, hogy nincsen kép szal nem tudom hogy te honnan tudod hogy én hogy nézek ki :(..."
Na honnan, honnan? :)
Ahonnan én is: rosszul linkelted be, de ki lehet hámozni belőle a helyes linket. A .jpg utáni részt ki kell törölni belőle egyszerűen.
Csak én még külön a kép közvetlen linkjét is kinyertem, és azt linkeltem be neked a hozzászólásomban.
10/27 A kérdező kommentje:
Köszööm a komikat :)) aranyosak vagytok :))
2011. máj. 21. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!