Most ettem 2 db hal rudacskát, kevés rizset, két főtt tojást, és egy fél paradicsomot. Ez igy jó? Később gondoltam kb fél ora mulva eszek még egy kis gyümölcsöt.
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 18:24
21/23 A kérdező kommentje:
Hát utolsó, ezt most végképp nem értem, 16 éves vagyok 180 cm és 120 kg.
2011. febr. 5. 19:54
22/23 anonim válasza:
Néztem több oldalt is, össze vetve őket olyan 2200 kalória kell neked a heti fél-1 kg-os fogyáshoz. Perzse ahogy csökken a súlyod azt ugye tudod, h majd 1re kevesebb kell? Mármint kalória. Amit ezelött irtam az még mindig érvényes. sok fehérje,folyadék, sport.
23/23 anonim válasza:
Amúgy végig olvastam a hozzászólásokat az első pl aki azt írta, hogy 300 kcal vacsorára bőven elég. Na az egy no komment válasz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!