Most ettem 2 db hal rudacskát, kevés rizset, két főtt tojást, és egy fél paradicsomot. Ez igy jó? Később gondoltam kb fél ora mulva eszek még egy kis gyümölcsöt.
Nem gúnyolódtam. 300 Kalória vacsorára bőven elég kell hogy legyen, ha fogyókúrázik.
Én is fogyózok éppen és nem a levegőbe beszélek. Szénhidrát pedig végképp nem kellene vcsora után. Amúgy egyáltalán nem volt kevés amit evett. szerinted mit kellett volna még. Egy fél disznót?
A halrudacska, főleg ha olajban volt sütve akkor kb 70-80 kalória. A rizsből 10 dkg főzve 120 kalória kb. A két főtt tojás 150 kalória. Paradicsom 20 kalória.
Ez nem kevés.
Amúgy ez a gyümölcsöt bármikor dolog az egyik, amin sok fogyókúrázó elcsúszik. Mondván miért nem fogyok, mikor csak gyümölcsöt eszek. Pl 1 kg alma ami 5-6 db, 310 kalória. 1 banán 120 kalória 1 kiló narancs ami 4-5 db kissebb narancs, 400 kalória. A fogyókúrás étrendben kb 1200-1400 kalória az irányadó. Függően a testsúlytól, és a magasságtól.
Ennyit a gyümölcsről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!