Ha csak zöldséget (paradicsomot paprikát stb) és gyümölcsöt (dinnyét, barackot, stb) eszek. és egy két szelet felvágottat persze kenyér nélkül. és semmi tészta félét nem eszem akkor ez hatásos fogyokura lehet?
Az nem lenne hatásos, hisz életed során fogsz enni mást is kell enni mást is és úgy a dupláját is visszahízod!!! A gyümölcsben meg gyümölcscukor van, nem tanácsos diéta alatt!!!
Ha ezt követe lassan, de tartósan lefog menni a felesleg:
-reggeli (a legfontosabb!) : teljes kiőrlésű kenyér sonkával paradicsommal ( 3 szeletnél többet ne egyél) + valami gyümölcs + natúr joghurt
- tízórai : gyümölcs (pl 1 db alma, egy marék szilva)
-ebéd: fehér hús (csirke, hal) + párolt zöldség(répa) esetleg barna rizs
-uzsonna: az ebédből egy kevés
-vacsora: natúr joghurt, saláta(zöldsaláta, hagyma, álmajonéz, burgonya, reszelt répa), később egy pohár tej
6 óra után ne egyél
igyál 2-3 liter vizet
Ezeket az ételeket sem szabad túlzásba vinni ;)
És, hogy ne legyen formátlan alakod: napi 1 óra kocogás vagy biciklizés, csak így lesz eredményes a fogyókúra ;)
Ez a válaszoló egy kórosan sovány csajszi, úgy hallgass rá!
De abban igaza van, h visszahízod, ha abbahagyod.
1. válaszoló vagyok
Nem vagyok gebe az már egyszer biztos. Jó, 166cm 50 kg vagyok, de magas a testzsírszázalékom, ezért egészségesebben étkezem és mozgok is! B-s mellem van és óriási a seggem :D Jó, ez zavar persze, kicsit formásabb lehetne, de ettől sztem nem leszek gebe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!