Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fehérjediéta drága?

A fehérjediéta drága?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 17:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

az, és nem is egészséges hosszútávon.

ha érdekel a tanácsom: semmit ne vonj meg magadtól, csak ügyelj a mértékletességre és sportolj!

én kb napi szinten nassolok, de emellett a napi szobabringa is megvan, és nem tömöm magam degeszre vacsinál :)

2011. jan. 29. 17:58
 2/13 A kérdező kommentje:

Figyelj, ezt te nem értheted.....Nem arról van szó,hogy nem mozognék,de nekem szükségem van a gyors eredményre,mert utálok már úgy mozogni,hogy a hasam kidudorodik például a criss cross-nál és ezt NEM lehet 1-2 hét alatt más diétával rendbehozni

Úgysem tartanám egy félévig,csak 1 hétig kb.

így is drága ?

2011. jan. 29. 18:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon drága.

Figyelj, egy joghurt amiben van kb 100 kalória 200 forint. Csirkemell az egyik legdrágább hús. Tojás: ha csak a fehérjét eszed akkor is 30 forint/db, és hát jó ha megeszel belőle 5-6-ot így hogy csak a fehérje részét tartod meg. Sajtokról meg jobb is ha nem beszélek, főleg a csökkentett zsírtartalmúakról.. 400 forint/10dkg.

2011. jan. 29. 18:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ha fehérjediétát akarsz csinálni akkor számolj úgy, hogy 2000 forint naponta lesz az étkezésed simán.
2011. jan. 29. 18:05
 5/13 anonim ***** válasza:
És még annyit, hogy ha csak egy hétig csinálod, és aztán ismétt lecsökken a fehérjeszint, 3 nap alatt ki is mosodik a szervezetedből ez a sok fehérje.
2011. jan. 29. 18:06
 6/13 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt, hogy kimosódik ? Megkérlek fejtsd ki bővebben ! Ez jó vagy rossz dolog ? Hogyan kell értsem ?
2011. jan. 29. 18:07
 7/13 anonim ***** válasza:
ezt én nem érthetem?? miért talán hülye vagyok? biztos ezért sikerült 65-ről 52-re lefaragni a súlyom.. kitartással és ÉSSZERŰ diétával.. persze én vagyok az értetlen ha nem javaslom a drága, egészségtelen, és nem tartós- de gyors módszert. én kérek elnézést :)
2011. jan. 29. 18:12
 8/13 A kérdező kommentje:

Bocs,82%-os,nem akartalak megbántani

tisztában vagyok vele,hogy léteznek más módszerek,már csak azért is,mert egyszer én is úgy fogytam le,ahogy te és igazán csak gratulálni tudok!

De én szeretek olykor nekimenni a falnak...van amikor betöröm a fejem és van amikor a falat töröm át

ÉN kérek elnézést

69%-os,egy válasszal már igazán megdobhatnál!:-) Vagy aki tudja a választ az utolsó kérdésemre

2011. jan. 29. 18:16
 9/13 anonim ***** válasza:
jézusom...kimosódik a fehérje!ANYÁM! hát ekkora sületlenséget se hallottam már rég.figyelj,ha egy hétig tartod semmi se ér semmit.visszaszednéd.gyors változást, de egyben tartósat SOHA nem fogsz elérni.életmódváltás kell és nem idióta drága fogyókúrák.nem beszélve arról,hogy a túlzott fehérjebevitel ártalmas hosszútávon(most nem fejtem ki),de többek között azért is mert háttérbe szorul a szénhidrátfogyasztás,és a szénhidrátok bontásával tud az agyunk is pl gyorsan cukorhoz,energiához jutni.fehérjékből a máj alakíthat cukrot,neoglükogenezissel.ám ez hosszabb folyamat..szóval ne a szervezeted akard rombolni,hamár az emberi test működésével nem vagy tisztában:) sok zöldség,gyümölcs,víz,magok,fehér húsok,teljes kiőrlésű gabonafélék,mértékletesség..csak ennyi a "titok".
2011. jan. 29. 18:25
 10/13 A kérdező kommentje:

nem én mondtam,hogy kimosódik a fehérje,nem tudom miért vagy annyira megindulva

egyébként azért kérdeztem,mert ismerek olyat aki gyorsan fogyott és megis tartotta

és utolsósorban pedig nem tudom,hogy észrevetted-e,de egyáltalán nem válaszoltál a kérdésre

2011. jan. 29. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!