A fehérjediéta drága?
az, és nem is egészséges hosszútávon.
ha érdekel a tanácsom: semmit ne vonj meg magadtól, csak ügyelj a mértékletességre és sportolj!
én kb napi szinten nassolok, de emellett a napi szobabringa is megvan, és nem tömöm magam degeszre vacsinál :)
Figyelj, ezt te nem értheted.....Nem arról van szó,hogy nem mozognék,de nekem szükségem van a gyors eredményre,mert utálok már úgy mozogni,hogy a hasam kidudorodik például a criss cross-nál és ezt NEM lehet 1-2 hét alatt más diétával rendbehozni
Úgysem tartanám egy félévig,csak 1 hétig kb.
így is drága ?
Nagyon drága.
Figyelj, egy joghurt amiben van kb 100 kalória 200 forint. Csirkemell az egyik legdrágább hús. Tojás: ha csak a fehérjét eszed akkor is 30 forint/db, és hát jó ha megeszel belőle 5-6-ot így hogy csak a fehérje részét tartod meg. Sajtokról meg jobb is ha nem beszélek, főleg a csökkentett zsírtartalmúakról.. 400 forint/10dkg.
Bocs,82%-os,nem akartalak megbántani
tisztában vagyok vele,hogy léteznek más módszerek,már csak azért is,mert egyszer én is úgy fogytam le,ahogy te és igazán csak gratulálni tudok!
De én szeretek olykor nekimenni a falnak...van amikor betöröm a fejem és van amikor a falat töröm át
ÉN kérek elnézést
69%-os,egy válasszal már igazán megdobhatnál!:-) Vagy aki tudja a választ az utolsó kérdésemre
nem én mondtam,hogy kimosódik a fehérje,nem tudom miért vagy annyira megindulva
egyébként azért kérdeztem,mert ismerek olyat aki gyorsan fogyott és megis tartotta
és utolsósorban pedig nem tudom,hogy észrevetted-e,de egyáltalán nem válaszoltál a kérdésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!