Most akkor hogy is van ez a fehérjediéta?
Dehogyis.Ez butaság.
Először is leméred a testsúlyodat mondjuk 60 kiló,akkor a napi fehérje igényed 120gramm,diéta alatt.
A szénhidrátot meg fokozatosan kell csökkenteni,nem egyik napról a másikra.
Mondjuk az eddigi napi kal beviteled 2500kal,akkor összeállítod a napi 6-7 kajálást mindegyikben legyen fehérje.A szénhidráton meg 2 hetente csökkentesz 2-300kalóriát.Tehát 2200ről indulsz pl és tartod 2 hétig,majd csökkentesz 2000re.
Fokozatosan lemész 1200-1400kalig és addig tartod,amíg elégedett nem vagy az eredménnyel.
És persze minden másnap edz 1 órát legalább.
Ez a fehérje diéta.
Az összeállítása,arányai meg ilyesmi-
Én naponta max 1500 kcal-t eszek és mozgok mellé órákat. Ahogy mondtam, szénhidrátot is csak reggel eszek.
Amúgy eltudnád magyarázni, hogy pontosan mi is zajlik fehérjediétakor a szervezetben? Milyen raktárak ürülnek ki? (elég felületesen néztem utána, mert mindig csak feminás meg nőklapjás cikkeket dob ki a google)
És még azt olvastam, hogyha ezek a raktárak kiürültek, akkor ismét fel kell tölteni őket szénhidráttal? Minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!