Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen étrendet ajánlotok?...

Milyen étrendet ajánlotok? ("fehérjediéta")

Figyelt kérdés

Egy csomó helyen olvastam meg egy edző ismerősöm is mondta, hogy a legtutibb fogyás az, ha az ember sok fehérjét visz be, és ezzel párhuzamosan gyúrni kezd, ergo növeli az izmok tömegét, ezáltal azok több kalóriát égetnek el, és sokkal egészségesebben és hamarabb elfogy a tartalék zsír a szervezetemből, mint "izomtömeg-növelés" nélkül.

Mivel vega vagyok (ezáltal nem biztos, hogy mindenna tudom az ehhez megfelelő fehérjemennyiséget biztosítani), rendeltem egy olcsóbb, de állítólag elég jó minőségű fehérjét( PowerProtein), így ez le van tudva. De emellett mit, és mennyit ajánlott ennem?

18/L (165 cm/69 kg)

2011. febr. 2. 17:17
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja, múgy mielőtt valaki beszólna, hogy "hájas izompacsirta leszek a végén", hozzátenném, hogy ezt a "gyúrást" kardio mozgással(ergo futás, bringázás, lépcsőzés) együtt gondoltam.
2011. febr. 2. 17:18
 2/10 anonim ***** válasza:

szója, tofu, lencse, bab, borsó, sárgaborsó, zabpehely ezek is tartalmaznak fehérjét

ha csak húst nem eszel marad a kefír, joghurt, túró, tojás

2011. febr. 2. 17:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Hús nélkül eléggé nehéz a fehérje diéta.

Egyébként meg nyugodtan súlyzózhatnál is.Ahhoz,hogy egy nőn meglátszódjanak az izmok kb 10x annyit kell edzenie,mint egy férfinak és tömegnövelő táplálkozás is kell hozzá,uh ilyen veszély nincs.

2011. febr. 2. 18:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudom, súlyzózásra gondoltam gyúrás alatt. De hahó! A húsmentesség miatt vettem fehérjekészítményt, hogy nehogy az izmot kezdje bontani a szervezet:)
2011. febr. 2. 20:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Hahó:)!Ennyi súlyhoz a minimális fehérje bevitel kb 100g/nap.

Így elég hamar elfogy az a turmix.Ja és tudod,vízzel idd!

2011. febr. 2. 20:34
 6/10 A kérdező kommentje:

őőő úristen.

1) igen, 100g/nap, de alapszabály, hogy a teljes fehérjeszükségletnek csak általában a felét pótoljuk ilyen fehérjekészítményekkel(nem mellesleg tudod, van adagolási útmutató)

2) Írtam, hogy mekkora a kiszerelése? Vagy hogy mennyi a napi ajánlott adag? Akkor honnan tudod, hogy meddig tart ki egy doboz?:)

3) Ha elfogy, veszek újat, nem?

Amúgy ha érdekel, 4 kilós kiszerelés, a napi 2x1 adag az 50 gramm, és 4000/50=80(nap), szóval ugye, hogy nem is fogy el olyan hamar?:))

2011. febr. 2. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Na ez szép:).Akkor hagyd abba végre a makacskodást és egyél csirkemellet,halat.
2011. febr. 2. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:
De ha elfogy, vegyél inkább valami olcsóbb tejsavót. jobban jársz vele.
2011. febr. 2. 22:59
 9/10 A kérdező kommentje:
miért egyek csirkemellet meg halat?
2011. febr. 3. 10:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Vegyen olcsóbbat?A power protein a legolcsóbb.Ettől már csak felfelé megy az ára.
2011. febr. 3. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!