Ha a mai nap nagyon-nagyon-nagyon bezabáltam, akkor holnap még nem lesznek ennek fizikai jelei rajtam?
Amúgy estéről lenne szó.
Szóval, ha holnap mondjuk tartok egy lénapot, akkor este nem látszom kövérebbnek ugye?
Csak a holnap este számít. Addigra nem apad le a hasam? az se lényeg, hogy mennyit mutat a mérleg.. később úgyis ledolgozom:)
21:21-es: Bizonyára te sokkal intelligensebb vagy nálam, hogy ennyiből meg tudsz ítélni..
Hát, ez számomra is szomorú tény, de ezek alapján, sajna igen...
Az utolsó dolog lenne, ami miatt akadnék, az az, hogy zabálok, aztán úristen, mi lesz ha lesz rajtam +1,5kg???
Ja és bmeg, én is pont leszarnám, ha nem a szalagavatóm lenne, amin k*vára nem mindegy, hogy hogy áll rajtam a ruha.
Ne ugass már bele, ha fogalmad sincs semmiről..
És ha kiírok egy kérdést, akkor az azt jelenti, hogy ez a legfontosabb problémám???
Gondolkodj, már el.. amúgy gratulálok, biztos nagggyon sikeres lehetsz az életben, ilyen nagggyszerű gondolkodásmóddal..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!