Nagyon bezabáltam. Hány kalória lehet? Meg fog látszani?
Nem volt időm reggelizni,elaludtam. Délben értem haza,és megrohantam a hűtőt. Még mindig nagyon tele vagyok.:S
Ezeket ettem :
2 müzliszelet
1 banán
2 joghurt
25 g barnakenyér
3 kocka csoki
Csupa szénhidrát.:S Vacsira pedig 100 g natúr csirkemellet fogok enni. 25 percet fogok futni + erősítő gyakorlatok csinálni hasra,combra,fenékre.
Azért parázok ennyire,mert eddig tartottam a 800 kcal-os étrendemet.
1. Nyugi, ne hallgas azokra, akik le"anorex"eznek. Én 168-9 cm vagyok, és mikor 58-59 kg voltam igenis volt husi rajtam... mert ezek a hülyék, akik anorexnek mondanak nem értik meg ha nem IZOM van rajtad, hanem zsír, akkor meglátszik. ha mondjuk egy élsportoló lenne 171 cm-hez 60 kg, még kevésnek is mondanám picit a 60 kgot, hisz az rajta mind izom lenne, nem zsír, de hát kevesen vagyunk ebben a helyzetben :(
2. Nyugi, ennyitől nem hízol, ha ezt nem csinálod rendszeresen! Holnap többet fog mutatni a mérleg, mert 1 gramm ch 4 gramm vizet köt meg, szal nyugi, az csak víz lesz :)
3. 2 müzliszelet - kb. 200-250 kcal
1 banán - 100-120 kcal
2 yoghurt - 250 kcal, ha cukros, ha csak natúr, akkor 180 körül
kenyér - 80 kcal
csoki - kb. 70-80 kcal
-----
ez max. 760 kcalra számolom :D
Ha még vacsira eszel 100 gramm csmellet, az + 112 kcal, vagyis egész napra: 760 + 110 = 870.
Vagyis 70-el lépnéd túl a limited!! Ez igazán nem sok... úgyhogy egyél egy kis zöldséget is a csmellhez, mert lehet kevés lesz :S (100 gramm uborka csak 10 kcal, 100 gramm paprika meg csak 20 kcal, szal nyugodtan eheted őket)
jesszus ez a telezabálás
én azt httem hoyg majd lesz h 5db palacsinta 2szelet pizza, 2 tányér babgulyás 3 sz kenyérrel
1 adag máglyarakás 3 kakaóscsiga, 1 tábla csoki
erre leír egy ilyen étrendet ami másnak a reggelije é még mindig televan vele
atyaúristen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!