Ha ma nagyon bezabáltam és holnap mindent folytatok tovább úgy ahogy eddig akkor nem hízhatok?
ma kb 8000 kcal
amúgy 1000-1200
köszönöm
sztem nem tehetsz mást, folytatnod kell.
amúgy hogy sikerült azt a 8000 kcalt összehozni?
osztálykarácsony
mindneki sütött
és persze mindneki megakarta kóstoltatni mindenkivel amit sütött
és hát végigkóstoltam mindenkiét
38-an vagyunk
Ha én naponta ötször eszem (és nem fogyózok mert nem kell) akkor is max 2500 kalóriát viszek be.
Hogy lehet 8000 kalóriát bezabálni? Jesszus!
sok sok süti
krémes, fehérlisztes pogácsák
üdítők stb
a 8000 sütiben nem is olyan rengeteg, mit jesszusozol?
kérdező te meg ne aggódj, egy nap miatt nem szedsz vissza mindent, csak ne ess most el, folytasd rendesen
Gondolj arra, hogy milyen finomak voltak a sütik, hogy milyen jó volt az a pogi, és hogy milyen jó volt ennyit enni, mível ilyenre úgy is csak 1 évben egyszer (karácsonykor) van alkalmad:)
Majd tedd hozzá, hogy megismétlet ugyanezt, DE CSAK JŐVŐ KARÁCSONYKOR!!!
Addig még egy ilyen ne legyen:)
köszönöm szépen
nem nem több ilyen nem lesz, ez most vhogy nagyon becsúszott:(
persze folytatom tovább de most nem is vagyok éhes, reggeli is 2 alma volt azt kész vhogy nem kívánom
azért tényleg brutális a nyolcezer kcal. kicsit megdöbbentett. de hallottam olyanról is, hogy egy bulímiás étkezési naplója szerint fél óra leforgása alatt vett magához közel ennyi energiatartalmú étket. durva.
am ha folytatod a diétát, rendben leszel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!