Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 40 perc tornaval mennyi...

Napi 40 perc tornaval mennyi ido alatt fogyhatok le 10 kgt? 85/168 vagyok 16/L

Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 15:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem kell 2-3 hónap, attól függ,hogy mennyire határoztad el magad...de azt ne felejtsd el,hogy hiába mennek le hamar a kilók, ha nem életmódot váltasz semmi értelme belekezdeni,mert könnyen visszahízhatsz...

Nem elég csak a mozgás, vagy csak az étkezés megváltoztatása...mindkettőre szükség van szerintem...

Csak magamból tudok kiindulni...mert hasonló cipőben járok,jártam mint te,2 év alatt 15 kgot szedtem fel egy betegség miatt...nyár végén kezdtem a fogyókúrát (84kg/167cm),futottam, de az étkezésen nem változtattam, így a kilók nem mentek le, aztán egy drasztikus diétába fogtam,mozgás nélkül 79re fogytam le,de a szervezetemet kissé megviselte,és nehéz volt megtartani a súlyomat...

Pár hete heti 3szor súlyzós edzés, másik héten 3 szor futás...odafigyelek,hogy mit eszek, de főleg a mennyiségre... és ismét megindult a fogyás, most 76 kg vagyok,és olvadnak le a kilók folyamatosan :)

Az étkezésről kérdeztél még.

Nem vagyok szakértő csak a saját tapasztalataim alapján állítom össze amit eszek, próbáld ki őket hátra neked is segítenek.

Reggel egy szelet rozskenyeret eszem,csirkemellsonkával, délben általában levest, egy szelet csirkemellt valamilyen zöldségkörettel(vagy anélkül),vagy főtt tojást,ha a húst nem kívánom,vagy főzeléket szigorúan kenyér nélkül...

Vacsorázni 6 körül szoktam 1 pohár joghurtot,teljes kiőrlésű müzlivel,vagy zöldséget tojással, vagy valamilyen gyümölcsöt(alma,dinnye,ananász,mandarin,narancs) vagy csak zöldséget(általában paradicsomot,répát, salátát, vagy céklát)..

Az este a legnehezebb általában,mert sokáig vagyok fent...és ilyenkor kívánom legjobban az édességeket...ekkor szoktam még egy almát megenni,ami lehet,hogy nem a legjobb választás, de jobb mintha édességet majszolnánk :)

Nem tudom,hogy mennyire egészséges ez az étrend,de nekem bevált,és nem csak a fogyás miatt,hanem jó érzés,hogy nem eszek mindent összevissza...de ami a legfontosabb,hogy az adagok ne legyenek túl nagyok...az első falatnak is ugyanolyan íze van mint a 100.nak, csak akarat kérdése és menni fog :)

Remélem tudtam segíteni, ha egy nagyon picit is,akkor már megérte leírnom :)

Sok sikert,és kitartást :)

2010. dec. 10. 13:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Előző!Te napi 3szor eszel csak?:O vagy a többit csak nem írtad le? Szerintem fontos h a napi 5ször étkezés, én így annyira nem is vagyok állandóan éhes
2010. dec. 10. 16:32
 13/13 anonim ***** válasza:

3szor plusz este 1szer alma,vagy valamilyen gyümölcs,ha éhes vagyok...de nekem általában ez bőven elég..+sok folyadék...

Ezért írtam,hogy ez az én módszerem, nem tudom,hogy mennyire jó,de a lényeg,hogy nekem bevált...

Azt gondolom,hogy mindenki saját maga érzi,hogy neki mennyi elég..mert ha ezt az étrendet például a páromra erőltetném, szerintem estére összeesne...Nem mindegy,hogy fizikai munkát végez mellette az ember vagy sem...

2010. dec. 10. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!