Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 40 perc tornaval mennyi...

Napi 40 perc tornaval mennyi ido alatt fogyhatok le 10 kgt? 85/168 vagyok 16/L

Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 15:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A torna az magában kevés! A táplálkozásra is oda kell figyelni! Ha minden nap betartod a 40 perc intenzív tornát és emellett odafigyelsz a táplálkozásodra is 3 hónap alatt le fog menni az a 10 kg.
2010. dec. 8. 15:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak tornával sehogy... Ha a táplálkozásra is odafigyelsz, akkor elkezdődik a fogyás... Normál esetben 20 kg az 4-5 hónap kell hogy legyen hogy egészséges maradj. Mivel még fejlődsz, nem kezdhetsz komoly fogyókúrákba... Változtass a kajamódszereiden, és a napi 40 perc torna az jó... De hetente hagyj ki 1-2 napot a pihi miatt... Sok sikert, ha tanács kell szólj. Rutinos vagyok... :)
2010. dec. 8. 15:31
 3/13 anonim ***** válasza:
bocs, 20-at írtam...
2010. dec. 8. 15:32
 4/13 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat..:) haat kajaval sem artana vmi segitseg...mondjuk en ugy gondoltam ,hogy delelott csak valami konnyut ennek.. mondjuk joghurt, vagy gyumolcsok... ebedre(15 orakor) rendes kaja es utana pedig megint ilyen gyumolcs, zoldseg, jogurt,..tej... es naponta meginnek minimum 2 l vizet.edesseget kiiktatnam,es pekarukat is... szerintetek ez hatasos lenne?
2010. dec. 8. 15:47
 5/13 A kérdező kommentje:
jajj es a napi 40 perc az egyenlore ugy lenne hogy 2xer 20.... egyszer vagy reggel ha felkelek vagy miutan hazajovok sulibol.. a masik pedig este . mert egyenlore 40percet egyhuzamban nem birok....
2010. dec. 8. 15:50
 6/13 anonim ***** válasza:

10 kg 4-5 hónap alatt??Heti 1 kg (esetleg fél)fogyással, ha számolunk(mivel az a "normál") az akkor is csak 2-3 hónap nem?:)

Csak mert nekem is 10 kg feleslegem van.

Egyébként én elkezdek torna mellett még sétálni is eljárni, aztán pedig futni, mert az még nem megy..:)

2010. dec. 8. 16:04
 7/13 A kérdező kommentje:
utolso te tornazni mit szoktal?:)
2010. dec. 8. 16:21
 8/13 anonim ***** válasza:

Én most Norbizni kezdtem:) Réka még kemény,de pár hét múlva áttérek rá:)

Amúgy inkább reggel egyél többet, és délután könnyebbeket, amit soroltál(joghurt, stb

2010. dec. 8. 16:41
 9/13 A kérdező kommentje:
amugy olyanhoz nincs kedved hogy megadni az msned vagy skyped? :D es egymas biztatatni?:D
2010. dec. 8. 16:45
 10/13 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:04

Írtam utána, hogy félrenéztem, a 10-et 20 kg-ra, mégegyszer bocsi....

Egyébként egy jótanács a kérdezőnek:

Fontosak a kilók, de ha komolyan szeretnél foglalkozni a témával, akkor menj el olyan szakemberhez, aki rendszeresen leméri a súlyodat és kielemzi. Az izom tömege sokkal nehezebb,mint a zsíré.

Az én esetem a következő:

Lefogytam 25 kg-ot kaja ás torna segítségével. Mivel rendszeresen mozgok, egyre többet, így egy idő után ismét elkezdett nőni a súlyom. (kb. 5-6 kilót ugrott) Persze megijedtem, hogy mi van, és elkezdtem járni mérésekre. (bár az gyanús volt, hogy a ruháim rámjöttek) A súlyváltozás abból alakult ki, hogy megnőtt, megerősödött az izomzatom, ami nehezebb mint a zsír. (nem vagyok egy alacsony csajszi) Volt olyan eredményem, hogy lement mondjuk másfél kiló zsír, de nyertem közben 1 kiló izmot... Figyelembe kell venni a kilóknál, ha valaki elkezd mozogni, szépen fejlődnek az izmok, ami nehezebb mint a zsír... Remélem picit tudta segíteni :)

2010. dec. 9. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!