Napi 40 perc tornaval mennyi ido alatt fogyhatok le 10 kgt? 85/168 vagyok 16/L
10 kg 4-5 hónap alatt??Heti 1 kg (esetleg fél)fogyással, ha számolunk(mivel az a "normál") az akkor is csak 2-3 hónap nem?:)
Csak mert nekem is 10 kg feleslegem van.
Egyébként én elkezdek torna mellett még sétálni is eljárni, aztán pedig futni, mert az még nem megy..:)
Én most Norbizni kezdtem:) Réka még kemény,de pár hét múlva áttérek rá:)
Amúgy inkább reggel egyél többet, és délután könnyebbeket, amit soroltál(joghurt, stb
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:04
Írtam utána, hogy félrenéztem, a 10-et 20 kg-ra, mégegyszer bocsi....
Egyébként egy jótanács a kérdezőnek:
Fontosak a kilók, de ha komolyan szeretnél foglalkozni a témával, akkor menj el olyan szakemberhez, aki rendszeresen leméri a súlyodat és kielemzi. Az izom tömege sokkal nehezebb,mint a zsíré.
Az én esetem a következő:
Lefogytam 25 kg-ot kaja ás torna segítségével. Mivel rendszeresen mozgok, egyre többet, így egy idő után ismét elkezdett nőni a súlyom. (kb. 5-6 kilót ugrott) Persze megijedtem, hogy mi van, és elkezdtem járni mérésekre. (bár az gyanús volt, hogy a ruháim rámjöttek) A súlyváltozás abból alakult ki, hogy megnőtt, megerősödött az izomzatom, ami nehezebb mint a zsír. (nem vagyok egy alacsony csajszi) Volt olyan eredményem, hogy lement mondjuk másfél kiló zsír, de nyertem közben 1 kiló izmot... Figyelembe kell venni a kilóknál, ha valaki elkezd mozogni, szépen fejlődnek az izmok, ami nehezebb mint a zsír... Remélem picit tudta segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!