Egy hét alatt mennyit fogyhatok ha csak zöldséget és gyümölcsöt eszem,2l vízzel és napi 1/2 -1 óra tornával?
Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 11:42
1/6 A kérdező kommentje:
De a zöldségeket nem magában agyon koplalva gondolom hanem mint főtt kaja...
2010. nov. 6. 11:44
2/6 anonim válasza:
Nagy hülyeség, már bocs
Csak zöldség és gyümölcsevés nem jó, mivel full szénhidrát, 0 fehérje. Én sem vagyok valami nagy húsevő, nem is bánom, ha ebédre spagetti van csirkecomb helyett, de hogy ne egyek semmi fehérjét egy napon azt egyszerűen rossznak és értelmetlennek találnám. A szénhidrátok az agyat táplálják, a fehérjék viszont életben tartanak. Nélkülük nem fogsz sokra menni, de gondolom ezért is tervezel csak 2 hétre. Kifogod bírni, viszont miután lejárt a 2 hét ráfogsz jönni, hogy hiába szenvedtél, mivel semmi zsírt nem adtál le, csak vizet és izmot. És ez bizony gáz.
3/6 anonim válasza:
Elárulom neked,rajtam van husi,én is egy hétig terveztem ezt,de már egy nap utána szédültem meg az ájulás határán voltam! Ne csináld! semmit nem ér ,kb. 2-3 kilót fogyhatsz izomból!
4/6 A kérdező kommentje:
Értem akkor nem próbálom..Köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 6. 14:28
5/6 anonim válasza:
1 héttől még nem lesz semmi bajod ilyen étrend mellett... Esteleg igyál meg minden este egy fehérjeturmixot. Ha mozogsz mellette, akkor nem fogsz izomból fogyni. Hogy mennyit fogysz így 1 hét alatt, az a kiinduló súlyodtól is függ. Amúgy párom egyszer 1 hétig hasonlóan táplálkozott mint amit leírtál, de nem önszántából, hanem lázzal járó betegség miatt és valahogy csak az ilyen könnyebb kajákat vette be a szervezete: ez nyáron volt, szóval a gyümölcs nagyrészét a görögdinnye tette ki, aminek ugye 90%-a víz, így a legalacsonyabb kalóriatartalmú gyümölcs. 3, 5 kg-t fogyott (így végre belefér kedvenc farmerjába),a zóta is tartja ezt a súlyt, pedig nem sportol rendszeresen és nem veti meg a magyaros 8hurka-kolbász stb.) kajákat.
6/6 anonim válasza:
A szervezeted üzem anyaga a szénhidrát,egy hét után olyan lennél mint egy zombi,ha ezt az étrendet követnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!