Ha csak gyümölcsöt eszek mennyit fogyhatok?
Figyelt kérdés
Kitaláltam hogy mindent száműzök és mandarint banánt almát és más gyümölcsöket fogok CSAK ennyi. Most megettem 3darab mandarint és egy fél banánt ha megéhezem megint valami gyümölcsöt fogok magamhoz venni. És mellette citrommal ízesített vizet iszok esetleg alma levet.( ha azt szabad? ) Szerintetek ettől mennyi idő alatt és mennyit fogyhatok? Köszönöm a válaszokat ! 14/L2011. febr. 26. 12:27
1/4 anonim válasza:
Sokat nem, max.1-2 kg, mert a gyümölcs tele van cukrokkal. Inkább egyél normális és mozogj.
2/4 anonim válasza:
nem feltétlenül fogsz fogyni,még az is lehet,hogy pár kilót felszedsz. a gyümölcsökben elég sok cukor van, főleg a banánban.énis csináltam egyéb okok miatt,hogy csak gyümölcsöt ettem kb 1,5 hónapig és egy dekát sem fogytam. ha hosszútávon csinálod az izmaid eltünnek..folyton fáradt leszel..
3/4 anonim válasza:
Kislány, ettől csak hizni fogsz. Egyoldalú lesz a táplálkozásod és kórházba kerülsz. Felejtsd el.
4/4 anonim válasza:
Nem ertek egyet az elottem valaszolokkal, vagy csak reszben. Ha csak gyumolcsot eszel, akkor valoban fogyni fogsz. Megsem ertek egyet csak kizarolagos gyumolcsevessel, mert valoban egyoldalu az etkezes, es hianybetegsegek lepnek fel. Mindent ehetsz, amit csak megkivansz, csak mertekkel. En azt csinaltam, hogy FOKENT gyumolcsot es zoldseget fogasztottam, DE reggelire mindig megettem, legalabb egy szelet (nem feher) kenyeret, izles szerint barmivel a tetejen. Aztan a delelotti orakban foleg a gyumik csusztak le, a delutani orakban pedig inkabb zoldsegek. Nem ragaszkodtam semmilyen szabalyhoz, es mindig volt mibe harapni. :) Nem eheztettem magam, szeles valasztekat cipeltem magammal a kedvenc gyuniknek, zoldeknek, egy-ket darabot mindegyikbol. Mindig frissen vasarolt , mosott es izlelsesen apritott darabok voltak keznel, ha ugy ereztem ragodnek valamin. Banant nagyon ritkan ettem, igen magas a kaloria tartalma. Nem soztam es cukroztam semmit. A citromleves viztol en meg ehesebb lennek. Savas. Helyette csak vizet igyal, vagy zold teat izesites nelkul, ami segiti az emesztest. ES nem hagy ki a husokat sem. Amikor ugy erzed, jol esne egy csirkecomb, vagy egy kis pori, egyed nyugodtan, CSAK mertekkel. A zoldsegeket probald nyersen, meglepodsz milyen finomak. Ragd meg oket jol. Kicsit fura is lesz, hogy egy joizu sargarepa utan mennyi ideig nem leszel ehes. Mindig legyen nalad viz, abbol 2 liter a te korodban szerintem siman lecsuszhat. Autozas, buszozas helyett setalj el a baratnodhoz, ha legalabb fel oranyira lakik gyalog. Vedd sietosre a lepteket oda es vissza is. Naponta setalj legalabb ennyit. Ha van mibol leadni, akkor ez olvasztani fogja a kilokat. Ha nincs olyan sok, akkor talan nem fogysz, de biztos, hogy megformalja a tested, bomba alakba hoz. Izmos csinos lanyok a fiuk kedvencei. Tapasztalatbol mondom. :) Ha van kerdesed meg ezekkel kapcsolatban akkor irj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!