napi legaláb 123123123 kérdés van a fogyókúrák témában és a 99%uk akkora baromság...hát kérdezem én nem fáradtatok még bele az idióta kérdések feltevésébe?!?!?!?
nem kell minden nap megkérdezni hogy "Miért nem fogyok?" vagy hogy "Fehérjediéta?" csak olvassatok el egy előző kérdést...mivel minden nap 234234234 ilyen van...
olvassatok utána egy testépítő oldalon, hogy kell lefogyni mert náluk jobban senki nem tudja hogyan kell gyorsan fájdalommentesen IDIÓTA DIÉTÁK nélkül lefogyni!!!!
Téged még nem akart megverni a férjed? Vannak gyerekeid? Szerintem ne te neveld fel őket, mert szegények meghülyülnek melletted. Nem vagyok rá büszke, de tőlem már akkora fülest kaptál volna, hogy a fogaddal kapartad le volna a vakolatot. De én itt abbahagytam, veled ellentétbe van jobb dolgom is, mint itt verni magam a földhöz. Pá béjbi.
2010. nov. 20. 13:23
62/66 anonim válasza:
Nem vert még meg. ha megvert volna, már nem lenne a férjem. Két kislányom van, az egyik 5, a másik 2 éves. Na és most megint sikerült jól belenyúlnod, mert a nagyobbik lányomnak átlagon felüli az intelligenciája -és ez nem egy elvakult szülő dumája, ez megalapozott. Úgyhogy beszélhetsz nekem itt nevelésről. Viszont azt nagyon remélem, hogy ha neked lesz egyszer gyereked, akkor fiad lesz, mert nagyon nem lenne szép ha egy lányból szovjet időket idéző szoborkolosszust akarnál csinálni. Egy fiúnál még elmegy. Na jó étvágyat, tolj be az orcádba egy ruszlit, hpgy megelgyen a napi fehérjebeviteled egy része és megnyugodjon a kis lelked.
2010. nov. 20. 13:27
63/66 A kérdező kommentje:
na ez már durva amit itt lenyomtok...
a kérdést eleve azért tettem fel, mert korábban rengeteget próbáltam válaszolni a kérdésekre, leirtam ami tolem kitelik...de minden nap szinte ugyanazok jottek elő megint...
szoval ezért...nem azért mert bárkit is leosztottam...ez megint csak kitaláció...
eléggé durvába ment át már ez a dolog itt a gyerekekkel...mindenki menjel el sportolni...az majd levezeti a feszültséget...
amugy az hogy valaki naturál, nem azt jelenti hogy nem eszik port:D a fehérje naturálnak számit...ez nem vélemény hanem tény...nem azért irtam hogy megint belekössek csak leirom...tényleg nem akarok má balhét...elfáradtam ebbe...mert a téma már rég nem az ami akart volna lenni az elején...
2010. nov. 20. 14:23
64/66 anonim válasza:
A fehérje, az fehérje: hal, tojás, túró stb. A por az por, szintetikus, bármit is írnak rá. Amúgy se éri meg az árát, hisz aranyért mérik. Jól eltelít, az tény, de ez megintcsak egy mesterkél dolog.
2010. nov. 20. 19:13
65/66 anonim válasza:
jézusom mi van itt :D
2010. nov. 20. 19:17
66/66 anonim válasza:
"amugy az hogy valaki naturál, nem azt jelenti hogy nem eszik port" tisztában vagyok vele, csak megjegyeztem, hogy én még azt sem szedem :) amúgy a legtöbb fehérjepor csak szójából van. Pont annyi mesterséges mint norbi rudija. Vagyis az is és nem is. De ha itt tartunk akkor a kenyér is mesterséges meg mindennemű üdítő is. Szóval ebbe nem akarok belemenni, és nem is fogok ismét vitába szállni senkivel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!