napi legaláb 123123123 kérdés van a fogyókúrák témában és a 99%uk akkora baromság...hát kérdezem én nem fáradtatok még bele az idióta kérdések feltevésébe?!?!?!?
nem kell minden nap megkérdezni hogy "Miért nem fogyok?" vagy hogy "Fehérjediéta?" csak olvassatok el egy előző kérdést...mivel minden nap 234234234 ilyen van...
olvassatok utána egy testépítő oldalon, hogy kell lefogyni mert náluk jobban senki nem tudja hogyan kell gyorsan fájdalommentesen IDIÓTA DIÉTÁK nélkül lefogyni!!!!
Akkor töröld a sütiket és az előzményeket is. Vagy ezt sem tudtad? :D Be tudod kapcsolni a számítógépet? Vagy pont egy hálózatépítőnek akarod megmondani, hogy kell? Te csigakípű :D vicces alak vagy, egyszer kikötnélek valami tujához, azt jól megsunáználak.
2010. nov. 20. 12:47
42/66 anonim válasza:
Monitorozásról hallottál már, hülyegyerek?
2010. nov. 20. 12:48
43/66 anonim válasza:
Persze jelentése ennyit tesz: folyamatosan figyelni/megfigyelni valamit. És te a le tudod írni a quick short rendezést assemblyben? Meg tudod mondani nekem pontosan az emberi hús összetételét?
2010. nov. 20. 12:50
44/66 A kérdező kommentje:
figyelj már te hány éves vagy?! most komolyan...milyen szinvonalú kommentek ezek? hát nem egy hölgyhöz méltó az biztos...
úgy érzem egy felturbózott ovodással vitatkozunk...
2010. nov. 20. 12:52
45/66 anonim válasza:
Szerintem megvan minimum 24 éves de vagy menstruál vagy valami betegsége van és leragadt egy 14 éves szintjén :D
2010. nov. 20. 12:54
46/66 anonim válasza:
Szerintem ti meg valami kis gyóckeres kokerók vagytok a helyesírásotok és a szóhasználatotok ("sunáználak") alapján. Jah, és gondolom vagytok vagy 55 kg-sak.
Meg tudod mondani mi az az "omladina"? Meg tudod mondani mi az a dss? Nem? Akkor meg mit keménykedsz itt nyomikám!
2010. nov. 20. 12:57
47/66 anonim válasza:
azaz nyóckeres kokerók!
2010. nov. 20. 12:57
48/66 anonim válasza:
Egyszer amúgy már volt egy ilyen kamukéró itt a fórumon, de ő 67% körül mozgott. Ő volt az, aki belinkelt "magáról" egy képet, aztán lebuktatta őt egy Amerikában élő magyar lány, miszerint egy amcsi testépítő képét másolta be. Nem a barátotok véletlenül? Mert nagyon egy követ fújtok!...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!