Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem fáradtatok még bele?

Bénabéla11 kérdése:

Nem fáradtatok még bele?

Figyelt kérdés

napi legaláb 123123123 kérdés van a fogyókúrák témában és a 99%uk akkora baromság...hát kérdezem én nem fáradtatok még bele az idióta kérdések feltevésébe?!?!?!?

nem kell minden nap megkérdezni hogy "Miért nem fogyok?" vagy hogy "Fehérjediéta?" csak olvassatok el egy előző kérdést...mivel minden nap 234234234 ilyen van...

olvassatok utána egy testépítő oldalon, hogy kell lefogyni mert náluk jobban senki nem tudja hogyan kell gyorsan fájdalommentesen IDIÓTA DIÉTÁK nélkül lefogyni!!!!

ne kérdezzetek több hülyeséget könyörgöm...

2010. nov. 18. 17:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
örülj neki, hogy te már ilyen marhaokos vagy. unatkozol, vagy mi ?
2010. nov. 18. 19:53
 12/66 anonim ***** válasza:

Azért elég sok kérdező gyerek itt.14-16 éves lányok,akiket a szülei összekevertek egy hízómalaccal a sportról semmit nem tudnak,a bőrük már reped a diétás tippjeiket,meg a nők lap szedik.Tehát totál homály.

Egyébként igazad van,de ha sikerül meggyőznöd őket,hogy a konditermi edzéstől nem lesz 45ös karjuk,és a szálkásító diétától nem lesz feltétlen eres bicepszük,akkor gratulálok.Mission Impossible:).

2010. nov. 18. 21:35
 13/66 anonim ***** válasza:
A testepitok 90%-a fel van fujva,amikor abbahagyjak a sok "puffaszto"szedeset ugy fognak kinezni mint a kisujjam,nem kell mentegetozni,nem egyet ismerek...Amugy ez a kerdes olyan Bena volt hogy ilyet csak Bela tudott feltenni!Kopj le innen!!!!!!!!!!!Vitatkozz az a....-dal!
2010. nov. 18. 21:41
 14/66 anonim ***** válasza:

hát aki gyúrmázik és megteheti, úgy is vesz valami pumpáló cuccot.

nem véletlenül néz ki pár emberke már ilyen 16-18 évesen olyan nagy darab dögnek/szörnynek.

2010. nov. 18. 22:13
 15/66 anonim ***** válasza:
Pumpáló,meg puffasztó cucc az milyen már?Az összezuhanásról meg annyit,hogy tavasszal feküdnöm kellet kb 2 hónapot és 1-1.5cm-ert ha vesztett az izmaim térfogata.1 hónap edzés után meg újra a régi volt.Persze az állóképesség már nem jön vissza ilyen könnyen.
2010. nov. 18. 22:39
 16/66 anonim ***** válasza:

Tegnap 18:12-es válaszolónak tökéletesen igaza van!!!

De, sajna a nők és a férfiak ennyire különböznek, hiába egy faj, a kínaiakkal is egy faj vagyunk (emberi faj), mégis tőlük is nagyon-nagyon sokban különbözünk mi, magyarok.

Különben meg nincs univerzális recept a fogyásra, mert minenki mástól és máshogy, más módszerrel fogy.

Képzeld, nem egy olyan embert ismerek, aki az itt oly előszeretettel szajkózott "egyél naponta 5-ször, de keveset és minőségit" dologtól egy dekát sem fogy (csak tartja a súlyát, bár akkor is tartja, ha egyik nap bezabál, másik nap odafigyel), és ha napi 3-szor eszik (ne adj' Isten, kétszer), akkor lefogy és tartja a súlyát. És képzeld, én megehetek akár napi 1 tábla csokit és 2 kakaóscsigát, akkor se megy rám egy deka se, de amikor rákattantam a húsételekre (és ne a zsíros, magyaros kajákra gondolj), akkor 2 hónap alatt feljött 5 kg! Pedig ugyanúgy eljártam edzeni mint előtte. Persze erre is meglett aztán a magyarázat, sok-sok orvosi vizsgálat után derült ki (nem fogyókúra miatt mentem dokihoz, hanem mert 80/40 volt a vérnyomásom még terhesen is, illetve sokszor elájultam), hogy a szervezetem az átlagnál jóval gyorsabban feldolgozza a szénhidrátot, épp ezért ezt mindig pótolni kell, kimondottan javasolták a rendszeres édességfogyasztást. Úgyhogy ha valaki komolyan fogyni akar, akkor annak minimum teljes vér- és vizeletvizsgálattal, orvosi konzultációkkal kell indítani, nem pedig 600 ezer gramm fehérjével, hülye mű porokkal, illetve este 6 után már ne egyél, illetve este szénhidrátot amúgy se egyél-elvekkel, dumákkal. Nincs egységes recept a fogyásra. És igen, a testépítők egy külön faj, egy sima mezei embernek (pláne nőknek) ne okoskodjanak itt. Azonkívül az a kamu összecsiptetős testzsír%-mérés sem ér semmit, vannak erre komoly és megbízható vizsgálatok.

2010. nov. 19. 12:45
 17/66 A kérdező kommentje:

értem az álláspontodat, de sztem nincs igazad:(

a testépítő nem feltétlen 12kilós izomagy...a testépitő lehet 75 kilós szépen formát srác is...

csak végletekben gondolkozol...ez a baj...ráadásul ugy mondassz valamiről véleményt hogy nincs is róla háttértudásod...

abban viszont igazad van hogy eltérünk egymástól, de ha felmész egy testépitő oldalra, szinte minden cikk ezzel kezdődik...csak iránymutatások, kutatási eredmények, tapasztalatok...nem mindenkire egyformán ható csodatervek...

amugy meg az meg hogy a kinaiak meg a magyarok pl nagy mértékben különböznek egymástól az mit jelent???!!! mi az hogy nagy mértékben???mennyi az a nagy mérték? az ember és a majmot 2%nyi genetika különbözteti meg egymástól...egy kinai embert összehasonlitva egy magyarral, nem több a különbség egy magyart egy magyarral összehasonlitva...kivéve hogy az életkörülmények a környezet máshoz szoktatta őket...na de azé ezt nem nevezném NAGY eltérésnek...ha kimész kinába és bemész egy konditerembe, láthatsz ugyanugy nagyobb darabokat, meg kisebbeket, illetve kövéreket...a fogyókurás v testépitő (vagy akárhogynevezzhetjük) törvények rájuk is ugyanugy vonatkoznak...

2010. nov. 19. 13:13
 18/66 A kérdező kommentje:
120:D
2010. nov. 19. 13:19
 19/66 anonim ***** válasza:
Gondolom a bőrredős testzsír mérést azért hurrogta le,mert kidobott neki,vagy 35%ot:D.
2010. nov. 19. 14:20
 20/66 anonim ***** válasza:

Hát képzeld, nem dobott ki 35-öt, ha ismernél és látnál, nem is mondanál ekkora baromságot! Amúgy egész életemben sportoltam, szóval kedves utolsó: magadból indultál ki! Amúgy tök egyértelmű, hogy a bőrredős zsírmérés nem valódi adatokat ad, de úgy látszik, az agyad elszublimált, na mindegy, ez nem az én gondom.

Hogy mit nevezünk "nagy mértékű különbségnek" -ez relatív. Igen, a majmok géntérképe CSAK 2%-ban különbözik az emberétől, de azért mégis nagyon-nagyon sokban különbözünk a majmoktól.

A kínaiak (és itt nem a nálunk élő, eleurópaiasodott kínaiakról beszélek) életvitele egész más pl. Itt sokan lehurrogják a rizsti, ők rendszeresen, nagy mennyiségben fogyasztják és kevesebb köztük az elhízott ember mint pl. nálunk. Kína egyes részein rendszeresen isznak minden étkezés után egy gyógynövényes lötyit (mellesleg Pokrivtsák Mónika is ezzel fogyott le), ami lebontja a zsírt, illetve nem engedi, hogy a zsírok, káros anyagok nagy mértékben felszívódjanak és beépüljenek a szervezetbe. Nálunk ezt a Norbi-félék leugatják. Én nem mondom, hogy az ő módszere nem hatásos, de nem csak az övé lehet az. Egyáltalán nem kell szigorú szabályokat követni ahhoz, hogy tartósan lefogyjon az ember, sőt nem kell semmilyen kaját sem megvonni magunktól, a lényeg az arányokon van. Azokat sem kell leszólni (és itt megint NEM magamról beszélek kedves utolsó), akik csak napi 20 percet Rékáznak, mert igenis, az is sokat számít, duma, hogy a zsírégetés csak 40 perc múlva indul be, mivel "zsírégetésre" ott a diéta, a sport meg ahhoz kell, hogy beindítsa az anyagcserédet, illetve, hogy formásítson. Az sem igaz, hogy csak aerob-mozgással, cardióval lehet lefogyni. 2 gyereket szültem, 20 kg-kat szedtem fel a terhességek alatt, elmúltam 30 és 158 cm/46 kg vagyok, és igen, van rajtam izom bőven, pedig nem vagyok testépítő. Utolsó, bocccs, hogy most majd miattam elsárgulsz az irigységtől, dehát ez van édes.

2010. nov. 19. 15:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!