Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem fáradtatok még bele?

Bénabéla11 kérdése:

Nem fáradtatok még bele?

Figyelt kérdés

napi legaláb 123123123 kérdés van a fogyókúrák témában és a 99%uk akkora baromság...hát kérdezem én nem fáradtatok még bele az idióta kérdések feltevésébe?!?!?!?

nem kell minden nap megkérdezni hogy "Miért nem fogyok?" vagy hogy "Fehérjediéta?" csak olvassatok el egy előző kérdést...mivel minden nap 234234234 ilyen van...

olvassatok utána egy testépítő oldalon, hogy kell lefogyni mert náluk jobban senki nem tudja hogyan kell gyorsan fájdalommentesen IDIÓTA DIÉTÁK nélkül lefogyni!!!!

ne kérdezzetek több hülyeséget könyörgöm...

2010. nov. 18. 17:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:

az a 35% csak vicc volt...de csak kapd fel a vizet...biztos megéri...

1. a majmok témában sajnos nem értünk egyet...igazábol azt akartam mondani hogy a testépitő vagy fogyozó törvények még rájuk is érvényesek...mivel a kémia náluk is ugyanugy működik...

2. a rizst nem tudom ki hurrogja le...az egész világ ezt magyarázza a testépitokkel az élen, hogy a rizs az egyik legjobb minőségű szénhidrát...

3. a mozgás pedig mindeféleképpen égeti a kalóriát...nem tudom miért sorolod fel nekünk a sok rubintot meg rékát...mert mi nem mondtuk h nem jó...az az igazság hogy az is látszik h te tudod hogy tudsz fogyni, de magához a folyamathoz nem sokat értessz. nem bántásból de akkor tényleg nem értem miért szólsz bele ha nem értessz annyira hozzá, pláne miért szólsz le embereket...

4. a kinai kaja pedig mint állitják nem annyira egészséges, ugyanis szinte csak szénhidrátot és zöldséget tolnak...elég kevés húst esznek...de amit esznek az is borzalom olajas és zsíros...még ha zöldséget készitenek az is olajas...gondolj csak bele...a tűzforró vas lapokra és vas wokkokba sok olajat kell tenni hogy ne égjen oda a cucc. a rizsről még annyit h kb főleg az északi területeken több tésztát esznek mint rizst...

igenis vannak kinában kövér emberek, bár tény hogy nem annyi...ez főleg kultúrális okokra vezethető vissza...ugyanis mértéktartóak...teljesen más szokásaik vannak...

illetve azért nem izmosak mivel nem sok hus szerepel az étlapon...

a gyógynövényes lötyi a tea, amiben ugyanis koffeinhez hasonló anyag van ami gyorsitja a szivverést, pörgeti az anyagcserét...te ugy fogalmaztál hogy "lebontja a zsirt"

ha ez ilyen egyszeru lenne mindenki 30literrel tolna le naponta...

végezetül, a norbi és réka étkezések hasznosak én állitom! csak az a baj hogy ők abbol gazdagszanak meg hogy más lusta utánanézni miért hasznosak...fogyni lehet tőle csak sokan nem tudják hogy miért...ennyi...

2010. nov. 19. 16:23
 22/66 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nincs olyan, hogy zsírbontás -azért is írtam idézőjelbe. Nem hurrogok le senkit, épp ez az, hogy akik ezen az oldalon írogatnak állítólagos "testépítők" (amúgy biztos nem azok, mert ha azok lennének, akkor nem írnának akkora baromságokat), azok szólnak be mindenkinek. Valaki pl. a nagy eszével (még izomagynak se nevezhetném, mert ha az lenne, akkor nem írt volna ilyen hülyeséget) azt írta, hogy kockás hasat könnyebb elérni mint izmos popót. Na, már bocs, de ők nem értenek hozzá! Én nem vagyok testépítő, de a kémiában és a biológiában nagyon is otthon vagyok. Nem kell minden modern maszlagot elhinned, amivel a testépítő oldalakon, vagy esetleg az edzőtermekben tömik a fejedet. Én sem vagyok elszállva Norbitól és Rékától, a Réka-torna helyett írhattam volna Pityi Palkót is, a hangsúly azon van, hogy a 20 perces mozgás is igenis sokat ér és nem csak a napi másfél órás.

Hidd el, vannak olyanok, akik a testépítőknél sokkal, de sokkal jobban tudják, hogyan is lehet "idióta diéták" nélkül lefogyni... Ők nem ebben profik, hanem -mint ahogy a nevükben is benne van- a testük építésében, izmok létrehozásában. Ahhoz pedig, hogy izmot építs, éppenhogy nem fogyókúra kell, ezt azért még egy csecsemő is tudja.

2010. nov. 19. 17:08
 23/66 A kérdező kommentje:

ők a keresztszálkás farrol beszelgetnek...amit egy bizonyos testzsirszázaléknál ér el az ember...

miért vagy ilyen lekezelő...nem értem...tényleg...akár testépítő is lehetek, honnan tudod hogy nem vagyok az?!

amugy pont azt mondtam hogy a mozgás kaloriat eget...pont mint ahogy te irtad...ebben az egyben értunk egyet...az hogy a zsirégetés 40 perc után indul be az meg egy másik dolog...kalória 40percen belül is kalória...

de annyi midnen van amit csak ugy leirsz...nem is akarod alátámasztani...mint pl ez a kinai duma az eleurópaiasodott kinaiakrol...tényleg nem értem hogy várod hogy elhiggyjem amit irsz...meg a többi maszlag a kinai étkezésről...

2010. nov. 19. 17:24
 24/66 anonim ***** válasza:

Már bocs, de maszlagokat te írtál a kínai étkezésről. Látszik, hogy fogalmad nincs róla... Kezdve ott, hogy én nem is a teára gondoltam, hanem ez egy gyógynövényekből kipréselt itóka, amit minden főbb étkezés után isznak. A tea az egy másik történet. Nem tudom, hogy testépítő vagy-e, de hogy téged itt valaki felbérelt, az eléggé látszik. Te egy külön dimenzióról beszélsz, viszont ide zömében tinédzserek, vagy fogyni vágyó, illetve sikeres fogyáson túlesett normál, átlag fiatalok járnak, akik baromira nem vágynak holmi keresztcsíkos farizomra, csupán feszes popsira és lapos, úszógumimentes hasra. És nem azért, mert lusták -ahogy itt őket le szokták szólni-,hanem mert ez a normális. Már bocs, de a kockahas még egy férfin sem szép, nemhogy egy nőn! Persze, akinek bejönnek a természetellenes dolgok, annak biztos tetszik ez is. De a többség azért nem ilyen. A kérdést rosszul tetted fel: nem a sok ugyanolyan kérdéssel van baj, hiszen ezt az oldalt azért hozták létre, hogy itt bármit -amit máshol nem mersz- megkérdezhess. A gond a buta, elvakult, bunkó, primitív (50 %-os -és nem testzsírszázalákra gondolok- vagy az alatti) válaszadókkal van. Na, azt nagyon unjuk, elhiheted! Egyébként igenis van különbség az emberi fajon belül is és elég sok. VAn pl. egy sarlósejtes anémia nevű betegség, ami kzárólag a feketékre jellemző. Mondjuk az látszik, hogy az orvostudományhoz is nem sokan konyítanak, holott a fogyókúrát is orvosi szemszögből kéne megközelíteni, nem pedig mindenféle műkajákkal (fehérjepor és egyéb "étrendkiegészítők"... már a szó is hülye, normál étrend és életvitel mellett nem kell semmit sem kiegészíteni)és természetellenes izmokkal.

Egyébként meg zsírt nem lehet "égetni" sem 40 perc, sem 100, sem 1000 perc után. Égetni a kalóriát lehet, a zsír meg a diéta hatására lebomlik, mivel a szervezet csak innen tudja pótolni a hiányzó zsírt amit "kintről" (kajálás útján) már nem kap meg, de eddig megkapott. Az anyatej is hasonlóan képződik: zsírt von el a szervezetedtől, ezért könnyebb szoptatás ideje alatt lefogyni.

2010. nov. 20. 08:13
 25/66 A kérdező kommentje:

na jólvan, be kéne fejezzük mert látom imádod kiforgatni a szavaimat:D ez a fenekes téma...hát kérlek szépen te hurrogtad le azokat akik szted baromságokat beszélnek egy másik topicban az izmos popókról...én csak azt mondtam hogy ők nem csupán arról beszelnek, hanem egy kicsit más dologról...és amugy az a sport katekóriába tartozik nem a fogyásról beszelgetnek ott...

na a kinai kaja...az lehet hogy a lötyivel kapcsolatban tévedtem, mert én a teára asszociáltam...igazad van...na de azért az az egy már teljesen tuti hogy én jobban ismerem a kinai kaját, mivel kinában vagyok...most is innen irok...

a másik...pont arrol szol a topic, amit te is irtál...hogy a sok buta ember kis odafigyeléssel és tudománnyal már meg is oldhatná a problémáit...a különbség csak abban van hogy te az orvostudoményt hajszolod én meg a testépitő tudományt ami majdnem ugyanaz...mármint a fogyás szempontjábol...

az hogy a kockahas nem szép az meg egyéni vélemény nem pedig tény...istenem hogy ezeket minek is irod le...hol lehet a te egyéni véleményed érv egy vitában?!

ezt az oldalt azért hozták létre h feltehess bármilyen kérdést, ez igaz...de pont azért van beépitve a rendszerbe az a funkció, hogy mielőtt felteszel egy kérdést kiad egy csomó hasonló kérdést, hátha találsz benne választ...ne kelljen feltenni majdnem ugyanolyat...

tehát ez a mondat megint nem állja meg a helyét mint érv:"nem a sok ugyanolyan kérdéssel van baj, hiszen ezt az oldalt azért hozták létre"

hagyjuk már ezt a különbséget meg nemkülönbséget, mert a lényeg az hogy szerinted nagy a különbség sztem meg nem...nyilvánvalóan van...az hogy mekkora azt midnenki döntse el maga...nem is fontos...én arra akartam kijukadni, hogy a fogyás szempontjábol mindenkinek hasonlóféleképpen kell cselekedni ha el akar érni valamit, mind hogy fekete kinai europai...

a fehérjepor, vitaminok, stb csak kényelmi szempontból előnyösek...nem csodaszerek...

ez a dolog meg a zsirral...én is tudom hogy működik és ezt te is tudod...csak megint lekezelsz...nem szeretem ezt:D

2010. nov. 20. 09:30
 26/66 anonim ***** válasza:

Na, akkor a tied is csak egy személyes vélemény a kockahasról, nem pedig érv, vagyis nem állja meg a helyét.

Amúgy a kínai kajákkal te kezdtél el jönni, én csak a kínaiakat hoztam fel, hogy különböznek az európaiaktól, a magyaroktól, de írhattam volna polinézt is, ez csak egy példa volt. Jah, és tökéletesen tisztában vagyok vele én is, hogy amit nálunk árulnak kínai kaját, az nem egyenlő a Kínában árult kajával.

Az azért erős túlzás és kissé megmosolyogtató, hogy a testépítés közel áll az orvostudományhoz. A testépítést még csak tudománynak sem lehet nevezni. Ez kb. olyan, hogy a grafológiát is próbálják tudománynak beállítani, ám semmilyen tudományos alapja nincs az íráselemzésnek.

Tény, hogy mielőtt felteszel egy kérdés, akkor a rendszer kiad egy csomó hasonlót. Csakhogy -mint már mondtam- a sok primitív válasz valószínűleg nem elégíti ki a kérdezőt, ezért tesz még egy utolsó, kétségbeesett próbát.

Nagyon ráérhetsz te abban a nagy Kínában, ha neked is volt arra időd, hogy még egy értelmetlen kérdést kiírjál ide...

Sajnos ez a fórum is olyan mint a többi: idejárnak nethuszárkodni az emberek, képzeletük határtalan... :(((

2010. nov. 20. 10:50
 27/66 A kérdező kommentje:

nem hiszem el hogy megint folytatod a szavak kiforgatását:D nem vagy benne valami profi:D

na akkor egyenként kb utoljára értelmesen nem piszkálódva megpróbálom leirni a véleményem a kommentedről...

1. "Na, akkor a tied is csak egy személyes vélemény a kockahasról, nem pedig érv, vagyis nem állja meg a helyét." közlöm hogy nem irtam sehol h sztem az...mert sztem ez nem érv...de azért te megpróbáltad kiforgatni...nem sikerult...nem baj

2.egyrészt, sehol nem irtam az europai kinai kaja és a kinti kinai kaja közti különbségről...tényleg nem...(sőt, te vontál párhuzamot a kinti kinaiak és az el európaiasodottak között) ...megint egy olyan mondatod aminek nincs alapja...

másrészt, végig olvastam a kommenteket és mindaddig csak a kinaiakrol beszéltunk mig be nem irtad: "A kínaiak (és itt nem a nálunk élő, eleurópaiasodott kínaiakról beszélek) életvitele egész más pl. Itt sokan lehurrogják a rizsti, ők rendszeresen, nagy mennyiségben fogyasztják és kevesebb köztük az elhízott ember mint pl. nálunk."

szóval a kinai kajáról te kezdtél el beszélni nem én...tehát megint nem irtál igazat...nem baj...

3."Az azért erős túlzás és kissé megmosolyogtató, hogy a testépítés közel áll az orvostudományhoz. A testépítést még csak tudománynak sem lehet nevezni." direkt irtam, hogy MÁR AMI A FOGYÁST ILLETI. és igenis rengeteg tudományos alpja van a testépítésnek, és sokat merit az orvostudománybol, biokémiából...ha értessz hozzá nem tudom miért irod az ellenkezőjét, ha meg nem akkor pláne nem értem...nem számmit...

4." sok primitív válasz valószínűleg nem elégíti ki a kérdezőt, ezért tesz még egy utolsó, kétségbeesett próbát. " ---pont ezért irtam hogy miért nem megy fel egy testépitő oldalra...mivel ott ezzel foglalkoznak, tudományos szinten...ezért kérdeztem rá...

nem értem miért folytatjuk ezt a beszélgetést, ha ugyis mindenre van egy olyan válaszod aminek a fele nem igaz...jobb esetben...

2010. nov. 20. 11:22
 28/66 anonim ***** válasza:

Hm, látom, felkaptad a vizet. Ezek szerint sikerült kiforgatnom a szavaidat (hiába is állítottad az ellenkezőjét), különben nem írtál volna ilyen hangnemben. Na mindegy, bocsánat, erősségem a kommunikáció, sajnos rossz lóra tettél, sebaj.

Hát jó, kínai helyett írhattam volna skandinávot is (ebbe nem tudsz belekötni, Svédország a második otthonom úgymond), a lényeg, hogy az anyaországukban mások az étkezési szokások (skandinávoknál hal és tenger gyümölcsei dögivel, nem elhízottak, ott a legmagasabb az átlagéletkor, kiegyensúlyozottak stb., kínaiaknál Kínában ugye alap a rizs, akik viszont Magyarországon laknak, azok eléggé rászoktak már az itteni zsíros, egészségtelen disznóhúst favorizáló kajákra), vagyis épphogy nem párhuzamot vontam, hanem szembeállítottam őket. Látom, a szövegértéssel még vannak problémáid, dehát senki em tökéletes.

Miért kéne felmennie egy olyannak egy testépítő oldalra, aki fogyni akar?! Az menjen inkább egy fogyókúrás oldalra, bizonyos kórházak honlapjain találsz diétákat, amik igenis hasznosak. Amúgy az sem igaz, hogy ott normális választ kap, mert pl. a bodybulider.hu hemzseg az egetrengető baromságoktól, hát ők sem különbek az update-ezőknél, pedig előszeretettel szidják őket, na mindegy. Ezek az oldalak inkább a reklámokból élnek, jaj nehogy elkezdd, hogy hol látok én ott reklámot, a bujtatott reklám is reklám, mi az hogy!...

Gondolom már rájöttél, hogy felesleges volt feltenned ezt a kérdést! Örülök, hogy felismerted, gratula érte! :)

2010. nov. 20. 11:37
 29/66 anonim ***** válasza:

Nők... :D erre már nem tudok mit mondani, gratulálok, megnyerted az év majma címét :)

Nem elég, hogy hülyeséget hordasz össze vissza, még pattogsz is. Azt a sok izmot megnézném 46kgosan... :) de mindegy én nem mondtam semmit itt sem vagyok, inkább nem várom meg a válaszod, mert csak jól felidegesítesz.

2010. nov. 20. 11:49
 30/66 A kérdező kommentje:
ok, igazad van, elnézést!
2010. nov. 20. 12:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!