Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem fáradtatok még bele, hogy...

Nem fáradtatok még bele, hogy nem sikerül?

Figyelt kérdés
Aki még az orvoshoz járkálást is abba hagyta, annyira belefáradt az egészbe? Mert nekem most nagyon az forog az agyamba hogy nem megyek vissza a dokihoz. Nagyon szeretnék babát, de nem szeretnék ennél is jobban rágörcsölni. Minden egyes hónap egy hatalmas csalódás mikor megjön.
2010. ápr. 4. 13:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Egy kedves ismerős házaspár 10 éven keresztül nem fáradt bele hogy több100 km-re utazzanak majdnem minden 2.hónapban hogy a baba összejöjjön.(Szeged-Budapest)

Sajnos nekik végül nem is jött össze és örökbefogadtak inkább de 10 évig nem adták fel pedig anyagilag sem volt kevés!

Kitartás! Egy baba mindent megér!

39 hetes kismama

2010. ápr. 4. 13:22
 2/9 anonim ***** válasza:

De sajnos bele lehet fáradni, és nem biztos hogy jót tesz nektek mint párnak. Az örökbefogadás is megoldás lehet, ha ti is elfogadjátok a helyzetet.

Sok sok boldogságot kívánok nektek, saját gyerekkel vagy örökbefogadottal! Egy idő után már nincs különbség a kettő között...hidd el :):)

2010. ápr. 4. 13:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én is nagyon bele fáradtam. Most a mütét következne (átjárhatósági). arra gondoltunk, hogy most egy kicsit szüneteltetjük a dolgot. Elég a klostibol a tüszőrepesztőbol és az állandó pete nézegetésböl. 2 éve próbálkozunk és 32 évesek vagyunk. És ti?
2010. ápr. 4. 16:53
 4/9 A kérdező kommentje:
27 vagyok, párom 28 és 1,5 éve próbálkozunk. Unom már az örökös hőmérőzést is , meg ráadásul most van folyamatban egy ház vásárlás is. Nem tudom, ha elmegyek a dokihoz mit fog mondani, mert eddig még nem kaptam semmit sem. Peteérés vizsgálat volt a múlt hónapban hetente 2*, de nem találtak csak a 20. napomon egy kis folyadékot, viszont előtte a 16-on meg semmit. Nem tudom a tüsző ki tud alakulni 3-4 nap alatt?
2010. ápr. 4. 17:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Mi 3 év 3 hónapja próbálkozunk, a 4.-ik lombikbeültetésre várunk. Én csak annyit mondok.....ha igazán, tiszta szívből szeretnél gyereket, akkor NEM SZABAD belefáradni, és föladni....ezt nem is engedem meg magamnak! Nekünk is egy csomó utazással jár, mert 80 km-re járunk a lakhelyünktől, ráadásul lombik előkészületekkor 2 naponta, és hát az injekciók, gyógyszerek is a 100.000-ket verdesik...az ezt megelőző dolgokon, HSG, lapar, UH.-s követés clostival 3 hónapig, sorozatos vizsgálatok állandóan, nálam, férjemnél...ezeken már rég túl vagyunk....de nem adjuk fel....az túl nagy luxus lenne, ha már eddig eljutottunk!

Sok sikert nektek! ;)

2010. ápr. 4. 17:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia, ne add fel.Soha! mi is már két éve próbálkozunk, de minden hónapban reménykedünk :) Túl vagyok már laporon, átjárhatóságina, closty kúrákon...majd egyszer (remélem hamarosan) és Neked is nagyon drukkolok, ha most kihagyod pár hónapra a dokit az nem baj, majd új erővel sikerülni fog :)
2010. ápr. 4. 17:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi, és drukkolok nektek!!!
2010. ápr. 4. 17:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi is 28 évesek vagyunk és 1.5 éve próbálkozunk sikertelenül. Január óta nem is próbálkozunk már. Idegileg teljesen kikészültünk mindketten,majdnem ráment a házasságunk. Úgyhogy mi most egy időre feladtuk...:)
2010. ápr. 4. 19:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!Igen Én is átérzem a gondod!

Igenis bele lehet fáradni,DE ne add fel,azt írtad,hogy már unod a hőmérőzést,hát ne csináld!Szinte add fel az egész dolgot és hidd el hamarabb össze jön a baba,mint gondolnád!

Sok sikert!!

2010. ápr. 5. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!