Mi a teendő, ha több, mint egy éve nem sikerül teherbe esni?
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Már lassan másfél éve próbálkozunk a babaprojekttel, és eddig sajnos sikertelenül. A nődoki szerint azok a vizsgálatok, amiket ő el tud végezni, semmit nem mutatnak, tehát tovább kellene lépni. A ciklusom egyébként szerintem rendben van, ovulációm is van a tesztek szerint, nem tudom mi lehet a baj :( Kérlek segítsetek nekem, hová forduljunk további vizsgálatokért? Mennyibe fog kerülni? Milyen vizsgálatokra számítsunk? Bocsánat a sok kérdésért, de még tapasztalatlanok vagyunk ezügyben... pestiek vagyunk egyébként.
Köszi a válaszokat előre is
egy 30 éves aggódó anyajelölt :)
Szia!
Kérjetek beutalót meddőségi központba a nőgyógyásztól. Van fizetős, és olyan is, ami tb támogatott, de ott kicsit tovább tart a kivizsgálás (így is csak max 1 hónap). Én ajánlanám a Kaáli intézetet, igaz mi vidékre járunk, de sztem nagyjából ugyanaz a színvonal.
Kedves 66 %-os, Kaáli és Kaáli között is van különbség! Ha már egyszer leírta valaki, hogy ott Tapolcán szinte minden TB támogatott, akkor ne okoskodjál már bele!! Én is csak a pajzsmirigy hormon vizsgálatért fizettem (3 000 Ft), minden más ingyenes volt: hepatitis, vérkép, spermavizsgálat, konzultációk stb.
Meg persze a lombikos szurikért fizetni kell, de az mindenhol így van.
38+1 hetes lombikos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!