Nem fáradtatok még bele?
napi legaláb 123123123 kérdés van a fogyókúrák témában és a 99%uk akkora baromság...hát kérdezem én nem fáradtatok még bele az idióta kérdések feltevésébe?!?!?!?
nem kell minden nap megkérdezni hogy "Miért nem fogyok?" vagy hogy "Fehérjediéta?" csak olvassatok el egy előző kérdést...mivel minden nap 234234234 ilyen van...
olvassatok utána egy testépítő oldalon, hogy kell lefogyni mert náluk jobban senki nem tudja hogyan kell gyorsan fájdalommentesen IDIÓTA DIÉTÁK nélkül lefogyni!!!!
ne kérdezzetek több hülyeséget könyörgöm...
hihetelen mennyire imádsz kitalálni dolgokat:D
amugy meg miért válaszolsz egyből a feltett kérdésedre...és ha tudnánk a választ...lehet nagyon égő lenne...na de mind1 mert nem tudom sajna...pedig jó lett volna:d
de megint milyen dedó ez...? hát tegyünk fel olyan kérdéseket egymásnak amire biztos nem tud a másik válaszolni:D...idióta dolog:D meg ez a stilus...kb olyan mint "az én apukám meg simán lekaratéjjjozza a tiedet...bibibuu"
A dss ugyan jelentheti ezt is amit leírtál, jelenthet Digital Sport System-et, de én nem erre gondoltam, hanem a Dekomratska Opozicija Srbja-ra. Politológus az egyik végzettségem, nem is vártam volna el tőled, hogy tudd egy szerb párt nevét.
Én is elküldtem volna neked a képet, de ide nem fogom feltenni. Egyébként is ez csak egy kép, amit ide belinkeltél, semmi bizonyíték nincs arra, hogy te avgy rajta. Mellesleg akár te vagy, akár nem, azért nem kell elájulni tőle, láttam már jobbat is, de ez csak az én véleményem. Van akinek a még ennél is izmosabbak jönnek be(én természetellenesnek tartom), van akinek meg az olyanok mint az általad belinkelt képen a fiú. Ettől még nem jobb vagy rosszabb az egyik a másiknál.
Mennyi képet kérsz még?
Amúgy meg full naturálba nyomom porok nélkül ez van, ezt kell szeretni. A képen én vagyok ha nem tetszik tanuld meg megujjazni magad lábujjal.
ki is kezdte?
"Monitorozásról hallottál már, hülyegyerek?" És még nekem rossz a helyesírásom mi... a hülye gyerek külön van XD
A hülye gyerek, akkor van külön ha jelzőként használjuk. A "hülyegyerek" egy fogalom, ugyanúgy mint jó fej (pl. fodrászoknak egy bemutatóhoz megfelelő, jó formájú fej), illetve van a "jófej", ami ugyebár nem te vagy. :D
A monitorozást nem arra kérdeztem, hogy tudod-e a pontos jelentését, hanem arra, hogy tisztába vagy-e vele, hogy mindent látnak, ami a monitoron zajlik, így azt is, ha az előzményeket kitörlöm stb., stb. Látom, a szövegértés neked sem megy, csakúgy mint Bécikének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!