Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mégis mit csinálok rosszul?

Mégis mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Szilveszter, újévi fogadalom...

Szokásos, nyárra lefogyok.

Kb 6 évvel ezelöttig 65-68kg körül mozogtam. Aztán szültem 2 gyereket, 70-71maradtam. 1 éve újra dolgozom, 8 órát ülök, 78-79kg lettem.

Igazából január 6.-án kezdtem bele a dologba, a téliszünetet még kihasználtam a pihenésre.

Eddig kb 1 napi étkezésem:

Reggeli: 2szelet kenyér valamivel.

Ebéd: egy otthonban dolgozom, kapunk ebédet. Ez 80%-ban tészta. Zsírosan főznek nagyon.

Uzsi: szendvics 1-2 szelet kenyérrel.

Vacsora: Kenyér bármivel (rántotta, virsli, hurka, kolbász stb)

Január 6 óta a tésztát pl elhagytam. Helyette bulgur, rízs, vagy semmi.

Kenyérből is nap 1 nagyon max 2 szeletet eszek.

Most egy napom:

Reggeli: zabpehely, zabkása, extrudált kenyér, kefír, ilyesmik.

Ebéd: vagy ittbent eszek, de a tésztát totál mellőzöm, vagy ma is pl hoztam rízst, grillezett csirkemellet.

uzsi: répa, alma, mandarin

Vacsorára max 1 szelet kenyér. De inkább virsli üresen, tojás üresen, tegnap kocsonya magában pl.

Eddig imádtam nasizni. Azóta totál semmi.

Az adagokon is visszavettem, amíg eddig megettem egy teli tányérral, most féllel kb. Nagyjából számolom a kalóriákat, tegnap 1500-at ettem. Elötte is végig 1400-1500 közt.

Napközben tökjól bírom. Viszont estére megőrülök. Olyan szintű éhesség tör rám, már sírok, hogy enni akarok, de kitartok. 10 fele arra kelek, hogy korog a gyomrom.

És ami fura, amióta így eszem, felfújódok. Nagyon durván. Reggel alul ömlenek belőlem a gázok. Hogy szépen fogalmazzak.

Emellett nekiálltam tornázni. Minden nap-másnap egy 40 perces hard jógát lenyomok. Bírom, leizzaszt rendesen.

Ennek ellenére a mérleg és a centi meg sem mozdul.

Egyre jobban el vagyok keseredve, hogy a neten olvasottakat töb betartom. Rávettem magam a mozgásra. és 2 hét alatt tényleg totál semmi eredménye.

A net meg dobálja elém, hogy pár hónap alatt 30-40 kilókat fogynak mások.

tegnap 07:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
71%

Ne higyj el mindent, amit a net eléd dobál.

Én úgy alakítanám át az étkezésem, hogy

Reggeli: 400 kcal: egy nagy szelet (vagy két kicsi) félbarna kenyér, valamilyen kencével, sonka, főtt tojás, többféle zöldség, egy kávé kis tejjel, cukor nélkül.

Ebéd: 600 kcal- az fontos, hogy legyen fehérjeforrás, így jó ha viszel husit magaddal. Kalóriakereteden belül ehetsz tésztát vagy rizst is.

Uzsonnát én kihagynám, esetleg gyümölcsöt ehetsz (alma, mandarin).

Vacsorára 500 kcal - ez lehet a reggelid turbó változata, kicsit nagyobb adag, vagy valami extrább (pl bacon).

Azokon a napokon, amikor tornázol, egy kisebb nasit megengedhetsz magadnak (max 150 kcal).

tegnap 15:17
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy rakat jo dolgot leirtak elottem.

Annyit tennek hozza, a merleget felejtsd el. Havi 1x allj ra max. Centiben merd de azt se naponta.

Nyers zoldsegbol sok sok sok. Legalabb 5 etkezesbol 3x keruljon tanyerra. Mar ha 5x eszel. Gyumolcsok, magok menjenek, szamolva.

Elvezd a sportot amit csinalsz.

Regenaroldni ne felejts.

Minden test maskepp mukodik. Hiaba irt itt mindenki kb jo dolgokat, majd szepen magad fogsz rajonni, neked mi a tökéletes. Van aki stagnal pl attol, hogy naponta 2x eszik. Ha 6x eszik ugyanannyi kcalt, meg beindul a fogyas. Van akinel forditva. Erre egyedul te fogsz rajonni. Turelem, es kitartas.

tegnap 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!