167cm magas nőnek mekkora súly az ami vékony már de nem beteges?
Figyelt kérdés
dec. 31. 18:57
21/25 anonim válasza:
55 kilóval 175 centihez csontkollekció voltam.
50 alatt egy nem kifejezetten alacsony, felnőtt nő nagyon sovány, nem vékony.
Az első válaszoló mindig megjelenik ilyen kérdéseknél és az anorexiát akarja normalizálni.
22/25 anonim válasza:
Még csak nem is voltam soha ezen a részlegen, buta vagy nagyon.
Nem normális dolog az anorexia, nem véletlen betegség.
Barátnőimből indulok ki, a 165 cm és 50 kiló ideális, ha a hölgy edz.
Google a barátod.
23/25 anonim válasza:
48-50kg de leginkábba 48kg irtó kevés 167cm-hez..
24/25 anonim válasza:
Olvassátok már el azt a szájbavert kérdést. Mi az a súly ami vékony, de nem betegesen. BMI-n az enyhe soványság, ami nem beteges MÉG. 51 kilótól viszont már normál tartomány, így a 48 és az 50 kiló nem betegesen vékony. Ezek után lehet hepciáskodni, meg nem egyet érteni, de ez akkor is így van.
25/25 anonim válasza:
#24 figyi, részben egyetértek veled, hogy nem feltétlenül lesz valaki betegesen sovány 167/50 aránnyal. Nem feltétlenül. De nem is kizárt. Én is ismerek ilyen aránnyal sportoló nőt (37 éves), és én őt már a beteges kategóriába tenném szvsz. Se combja, se feneke, se melle, se semmi forma nincs rajta, folyton szédeleg, lebetegszik. A BMI határon lévő értékek már azért elég neccesek a legtöbbek számára. Továbbra sem kizárt, hogy legyen néhány kivétel, de ők kivételek, nem az átlag. És ahogy egy korábbi hozzászólásomban írtam, nem mindegy a korosztály, a csontozat, testösszetétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!