Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 167cm magas nőnek mekkora...

167cm magas nőnek mekkora súly az ami vékony már de nem beteges?

Figyelt kérdés
dec. 31. 18:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
64%

55 kilóval 175 centihez csontkollekció voltam.

50 alatt egy nem kifejezetten alacsony, felnőtt nő nagyon sovány, nem vékony.

Az első válaszoló mindig megjelenik ilyen kérdéseknél és az anorexiát akarja normalizálni.

jan. 1. 20:20
 22/25 anonim ***** válasza:
24%

Még csak nem is voltam soha ezen a részlegen, buta vagy nagyon.

Nem normális dolog az anorexia, nem véletlen betegség.

Barátnőimből indulok ki, a 165 cm és 50 kiló ideális, ha a hölgy edz.

Google a barátod.

jan. 1. 20:54
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
48-50kg de leginkábba 48kg irtó kevés 167cm-hez..
jan. 1. 21:24
 24/25 anonim ***** válasza:
66%
Olvassátok már el azt a szájbavert kérdést. Mi az a súly ami vékony, de nem betegesen. BMI-n az enyhe soványság, ami nem beteges MÉG. 51 kilótól viszont már normál tartomány, így a 48 és az 50 kiló nem betegesen vékony. Ezek után lehet hepciáskodni, meg nem egyet érteni, de ez akkor is így van.
jan. 1. 22:07
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
#24 figyi, részben egyetértek veled, hogy nem feltétlenül lesz valaki betegesen sovány 167/50 aránnyal. Nem feltétlenül. De nem is kizárt. Én is ismerek ilyen aránnyal sportoló nőt (37 éves), és én őt már a beteges kategóriába tenném szvsz. Se combja, se feneke, se melle, se semmi forma nincs rajta, folyton szédeleg, lebetegszik. A BMI határon lévő értékek már azért elég neccesek a legtöbbek számára. Továbbra sem kizárt, hogy legyen néhány kivétel, de ők kivételek, nem az átlag. És ahogy egy korábbi hozzászólásomban írtam, nem mindegy a korosztály, a csontozat, testösszetétel.
jan. 2. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!