Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 167cm magas nőnek mekkora...

167cm magas nőnek mekkora súly az ami vékony már de nem beteges?

Figyelt kérdés
dec. 31. 18:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
9%
50kg mióta vékony? Barátnőm 50 kiló volt, 176 és edzett mellette. Formás, és még kis pocija is volt. Jönnek az idióták és lepontoznak.
jan. 1. 14:20
 12/25 anonim ***** válasza:
59%

176 cm/50 kg és pocakja volt? Ez ugye elírás?

Kérdező, nem értem ezeket a kérdéseket, eleve nem lehet pusztán magasság alapján megmondani, hogy mennyi az ideális vagy a nem kórosan, de vékony- hiszen függ a csontozattól is meg sok egyébtől.

Az h sok kövér ember van, nem tudom, hogy jön ide, attól még nem kövér valaki, mert nem a soványság és a vékonyság határán egyensúlyoz. Ha te szuper vékonyan érzed jól és csinosnak magad, akkor élj úgy, de az miért fáj, hogy más esetleg 5-10 kilóval érzi jól és csinosnak magát? (Pláne, ha mondjuk izmos is hozzá). Vagy ha szeretne is olyan vékony lenni mint te, valamilyen okból már az is nagy szó neki, ha egy “közepes” alkatot el tud érni?

jan. 1. 14:50
 13/25 A kérdező kommentje:
12es úgy értettem hogy erdekes modon itt az oldalon mindenki aki hozzaszol egy kérdéshez az 50xkg ahhoz képest még a való életben elég sok a kövér ember akin felesleg van
jan. 1. 15:19
 14/25 A kérdező kommentje:
Akin felesleg van az nem használja ezt az oldalt?
jan. 1. 15:20
 15/25 anonim ***** válasza:
55%
De, csak nem jön idehányni hogy hány kg egy olyan kérdés alá ahol a vékonyságról kérdezel bakker.🤣 De nyilvánvalóan a kérdésed rosszul lett megfogalmazva, akkor most mi a kérdés?
jan. 1. 15:37
 16/25 anonim ***** válasza:
60%
12 vagyok, de használják túlsúlyos emberek is az oldalt, én jó ideje kommentelek aktívan és nagyon sok 100+ kilós kérdező van. Ha viszont vékonyságról kérdezel, akkor vekonyak fognak főleg válaszolni.
jan. 1. 16:18
 17/25 Metionin ***** válasza:
60%
#8. Több 165-168 centis, negyvenpár kilós fiatal nővel sportolok együtt, magam is 47 kg vagyok 165 centihez. Mind tökéletesen egészségesek vagyunk és a többség ennél soványabb lenne, ha nem edzene. Ha az ember nem nagyobb súlyról fogy le ekkorára, hanem alapból sovány alkat akkor igenis egészséges 50 kiló alatt is, sőt mi általában arra gyúrunk, hogy ne fogyjunk.
jan. 1. 16:39
 18/25 anonim ***** válasza:
33%
167*, de ide csak nyomorultak járnak, akik a piros x-et tudják remegve nyomkodni, szemeteket nyomkodnátok ennyire előszerettelel.
jan. 1. 17:30
 19/25 anonim ***** válasza:
49%

18

Nem az elírás miatt lettél lepontozva, hanem a passzív-agresszív kommented miatt (“jönnek az idióták és lepontoznak”). Teljesen indokolatlanul ütötték meg ilyen hangot.

A fogyókúra topik az egyik legnormálisabb a gyk-n szerintem.

jan. 1. 18:17
 20/25 anonim ***** válasza:
33%

Értem, az első válaszom nézd meg, egyben a legelső hozzászolás volt. Abban még is mi volt megbotránkoztató, hogy 48-50 kg még nem vékony?

Egyértelműen tudom miről beszéltem ezért is írtam ezeket a számokat. De valakinek nem tetszett - hiába volt hiteles infó - lepontozzák.

Utána valaki egyetért velem, de egyetértés nem megengedett, báám lepontozzuk őt is.

Gratulálok.

jan. 1. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!