167cm magas nőnek mekkora súly az ami vékony már de nem beteges?
176 cm/50 kg és pocakja volt? Ez ugye elírás?
Kérdező, nem értem ezeket a kérdéseket, eleve nem lehet pusztán magasság alapján megmondani, hogy mennyi az ideális vagy a nem kórosan, de vékony- hiszen függ a csontozattól is meg sok egyébtől.
Az h sok kövér ember van, nem tudom, hogy jön ide, attól még nem kövér valaki, mert nem a soványság és a vékonyság határán egyensúlyoz. Ha te szuper vékonyan érzed jól és csinosnak magad, akkor élj úgy, de az miért fáj, hogy más esetleg 5-10 kilóval érzi jól és csinosnak magát? (Pláne, ha mondjuk izmos is hozzá). Vagy ha szeretne is olyan vékony lenni mint te, valamilyen okból már az is nagy szó neki, ha egy “közepes” alkatot el tud érni?
18
Nem az elírás miatt lettél lepontozva, hanem a passzív-agresszív kommented miatt (“jönnek az idióták és lepontoznak”). Teljesen indokolatlanul ütötték meg ilyen hangot.
A fogyókúra topik az egyik legnormálisabb a gyk-n szerintem.
Értem, az első válaszom nézd meg, egyben a legelső hozzászolás volt. Abban még is mi volt megbotránkoztató, hogy 48-50 kg még nem vékony?
Egyértelműen tudom miről beszéltem ezért is írtam ezeket a számokat. De valakinek nem tetszett - hiába volt hiteles infó - lepontozzák.
Utána valaki egyetért velem, de egyetértés nem megengedett, báám lepontozzuk őt is.
Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!