167cm magas nőnek mekkora súly az ami vékony már de nem beteges?
Figyelt kérdés
dec. 31. 18:57
2/25 anonim válasza:
50 kiló alatt már beteges. 55 szerintem még belefér.
3/25 anonim válasza:
54kg vagyok és vénony vagyok 166cm. De nem betegesen. Sose fogyókúráztam, gyereket is szültem. Ez van, genetika..
4/25 Metionin válasza:
Attól függ mi az induló súlya, amiért nem tesz semmit és milyen a csontozata. Egy vékonyabb, keskeny csontozatú típusnál 45 kiló körül még simán lehet valaki csinos. Egy szélesebb vállú, csípőjű vagy hosszabb lábú típusnál már kell az 50-55 is. Ha alapból telt az illető, széles csípő, nagy mellek, akkor 60 kilóval is teljesen arányos.
7/25 anonim válasza:
Ez függ csontozattól, testösszetételtől és kortól is. BMI alapján, ami bár nem szentírás, de egyfajta megközelítést ad, 51,5 kg az alsó egészséges alsó határ ehhez a magassághoz. Ha nincs jelentős izomzatod (bár ezen azért vitatkoznék, mennyire egészséges hosszútávon), alapvetően keskenyebb a csontozatod, és fiatal, tini vagy, akkor lehet kevesebb 1-2 kilóval. De ha sportosabb vagy, kicsit szélesebb csontozatú (ezalatt leginkább a vállat és a csípőt értem egyébként), és egy kicsit idősebb is, akkor 55 kg, vagy akár plusz 1-2 kilóval is simán lehetsz vékony.
8/25 anonim válasza:
54-55 kiló az alsó határ, ott csinos és formás vagy.
Az 50 már igencsak kevés, és aki szerint 45 kiló jó a 167 centihez, az kezeltesse magát mert nagyon komoly problémái vannak :(
9/25 A kérdező kommentje:
Szerintem itt mindenkivel baj van aki 50kg körüli súlyt ir. Erdekes itt mki 50xkilo általában csak havez igaz az utcán miért van annyi köver ember
tegnapelőtt 13:14
10/25 anonim válasza:
Biztos látsz véknyakat is az utcán. Sok a dagadt az tény, de sok az 50kg körüli nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!