Ezzel az adattal vékony vagyok ?
Figyelt kérdés
19.13 a bmi értékem vékony vagyok ?okt. 31. 12:32
2/10 anonim válasza:
Igen, 19.13-as BMI.vel határozottan vékony vagy, nem is értem miért kérdezed. :)
5/10 anonim válasza:
Alultáplált, lassan kórosan sovány. Esetleg anorexiás vagy? Nem eszel rendesen? Vagy egyéb betegség? Mert ez komoly dolog, még pár kiló mínusz és a kórházban köthetsz ki.
6/10 A kérdező kommentje:
Hogyan lennék alultáplált 54kg vagyok az a bmi szerint 19.13 normal súly
okt. 31. 17:47
7/10 anonim válasza:
Kérdező sokszor írtuk már, hogy klinikai eset vagy. Kezeltesd magad, mert mi már nagyon unjuk!
8/10 anonim válasza:
Nem vagy alultáplált, ne aggódj, még benne vagy a normális kategóriában. :) Viszont többet már ne fogyj, ezt tartsd meg, mert már így is nagyon vékony vagy, és valóban könnyen átcsúszhatsz "alultápláltba". Ha felszedsz néhány kilót az sem baj, de így is jó vagy!
9/10 anonim válasza:
Tökmindegy, holnap is kiírja a 7493929.kérdését is ugyanerről.
10/10 anonim válasza:
Hany centi vagy, ez szamit. Eszel remdesen vagy csak gyors az emesztesed? Szerintem kezeltesd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!