Egy 100kilós emberen hány kiló fogyás látszik meg kívülről is?
Férfi vagyok,180cm magas és 118kg,+ - 8kg nem látszik meg rajtam.Tavaly lefogytam 94kg-ra azt már szóvá tették hogy milyen szépen lefogytam,gratulálnak.De csak egy több hónapig tartó betegség miatt fogytam le,kb 6 hét múlva megint 110kg voltam.
Szerintem egy 100kg-os emberen olyan -15 kg már észrevehető.
Szia! Szerintem nincs egy szám, ami abszolút igaz.
Első körben te veszed észre, mondjuk fürdésnél, hogy hopp, eltűnt innen egy kis háj :) ha van párod, neki is bizonyára elsők között tűnik fel. Ugyanígy, amikor a cuccok lötyögni kezdenek, majd amikor először váltasz méretet lefelé, az egy nagy élmény. Hogy a többi ember mikor veszi észre, az eléggé változó: nekem már 3-4 kilót is sokan észrevettek, es van aki a 10 kilót sem (ő azt mondta azelőtt sem látott kövérnek és most sem: ) Én 85-ről fogytam egyébként.
Illetve azt is tapasztalom, hogy vannak látványosabb időszakok, amikor a problémásabb testtájakrol megy le sok rövid idő alatt, máskor meg ki tudja honnan, de nem a nyírta látványos. Pl nekem a legelején nagyon sok lement a csipőmről és a derekamról, azóta jóval lassabban olvadnak le onnan a centik.
175cm/ 14 évesen egyszer lefogytam 100kilóról, 75kg voltam mikor elkezdték mondogatni hogy fogytam. Szóval elég sokára látszott meg. Nagy súlynál sok fogyás kell ahhoz, hogy észrevehető legyen.
Azóta sok év telt el, sokat jojozott is a súlyom mire véglegesen képes voltam lefogyni. Legutóbb 170ről indultam és 110 voltam mikor jöttek az első visszajelzések hogy fogytam. 6 éve kezdtem, és 2 éve tartom a 64kilót.:)🙏úgy tűnik ezúttal sikerült tartósan változtatni. Továbbra is dolgozom rajta keményen😁💪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!