Hogy tudnák gyorsan de könnyen fogyni?
A gyors és könnyű fogyást felejtsd el. Esetedben akár 30-40 kiló fogyásra lenne szükség. Ez egy éves projekt minimum (persze nyilván hamarabb is lehetnek részeredmények).
Én is a kalóriaszámolást javaslom.
50 kg-t nem lehet gyorsan és hamar leadni.
Havi szinten 0.5-1 kg-t lehet egészségesen leadni.
Számold a kalóriákat, egyél maximum 2000 kalóriát egy nap kezdésként. A cukros italokat, ételeket, gyorséttermi ételeket, gyorsan felszívódó szénhidrátokat pl. felejtsd el.
Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget is.
Ha teázol idd üresen, vagy édesítsd mézzel. De a méz meg már kalória.
A kínai szervóra szerint a késő esti megterhelő vacsorát mellőzd. Az utolsó étkezésed legyen este 7 óra előtt, 7-re fejezd be a vacsit. (Utána lehet ennek nézni, aki ezt nem hiszi: A szervóra a hagyományos kínai orvoslásban című könyv 37-39., 91-92.oldal)
Mozgás: ezzel a súllyal kezdetben intenzív séta, majd később heti 3-szori intenzív sport legalább 1 óra hosszáig.
Gyorsan de tartósan sehogy... meghízni se gyorsan híztál, fogyni se fogsz gyorsan.
Életmód váltással, kaloria számlálással.
Duciforradalom. Keresd a neten. FB oldaluk is van. Van nem fizetős része, lényegében az alapok ott vannak. Nekem iszonyú sokat segített a fogyásban, és az életmód váltásban.
Az életmód váltást ne úgy képzeld el, hogy mostantól egy örök zsigeri odafigyelés lesz az életed, mert ezt sem eheted, meg azt sem, és azt se fogod tudni, hogy mit lehetne. Hanem inkább úgy, hogy megtanítanak arra, hogy amit szeretsz azt el tudd készíteni egészségesen, és tudd a mértéket. Meg kell tanulni úgy étkezni, hogy az épp aktuális állapotodnak megfeleljen. Igen, lesznek tiltólistás cuccok, de aki valóban le akar fogyni, egészségesebben szeretne élni, annak műanyag szarokról le kell mondania. Nekem az a motivációs ajándékom, ha elérek egy szintet a fogyásban, akkor ehetek ezekből a vackokból valamit (egyszer).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!