Hogy tudnék, gyorsan, és könnyen fogyni?
1/10 anonim válasza:
Gyors fogyást ne várj,az nem is egészséges,főleg az ilyen korúaknak.Csak teljes kiőrlésű lisztből készült termékeket egyél,semmi édesség,a zsíros ételeket is próbáld meg kerülni.Én pl.nem sportólok,csak visszavettem a sok finomság evéséből,este alig eszem,vagy nem is,esetleg pár kekszet.Gyümölcsöt is csak délelőtt egyél.Igaz lassan,de 4,5kg ment le eddig,de ez nem is valószínű,hogy vissza jön,ha csak nem kezdek megint zabálni.Ha segítség kell,szívesen segítek,írj privátba.Era
2012. szept. 8. 19:21
2/10 anonim válasza:
12 évesen ez a legnagyobb bajod? tanuljál b@zmeg,és ne zabáljál estére mint a disznó,2-3 év mulva nagyobb gondjaid is lesszneg mint a zsiros segged
2012. szept. 8. 19:46
3/10 anonim válasza:
Második hozzászólónak:Hú bazzmegg,de nagy paraszt vagy te.
2012. szept. 8. 20:20
4/10 anonim válasza:
Másodiknak hogy lehet ilyet írni? Minek írsz ide ha csak ilyeneket tudsz? Ő tanácsot kért és nem hiszem, hogy arra várt, hogy ilyen bunkók mint te ezt írják le. És igenis vannak tinik akiken van súlyfelesleg és zavarja őket. Egyébként azt ajánlom hogy próbálj meg otthon tornázni ha futni nem szeretnél, vagy próbáld meg a futást de kezd kevesebbel és fokozatosan növeld a távot. Először én sem akartam, de ha pörgősebb zenéket hallgatsz közben akkor könnyebb lesz. Diétákat viszont nem nagyon ajánlanék. 15 évesen elkezdtem a kilencven naposat, de nem egészen jó, és most már inkább sporttal próbálok fogyni. Szóval éhezni semmiképpen ne éhezz én egyszer kórházba is kerültem, mert annyira keveset ettem.
2012. szept. 8. 22:01
Ha valóban zavar a súlyod és fogyni akarsz akkor igenis szánd rá magad a kilóméteres futásra
Egyébként éhezni nem kell csak oda figyelni hogy miből mennyit eszel. Pl sok zöldség és gyümölcs, anyudat kérd meg hogy párolt vagy sütőben sült csirkét vagy pulykát vagy halat csináljon neked barna rizzsel kenyérből csak teljes kiörlésűt vagy barna kenyeret kérj és sonkával edd
Kerüld a zsíros ételeket, a cukrozott üdítőket, igyál sok vizet.
Suliba meg sétálva menj és fuss többször egy héten elég 20 perc vagy amennyit bírsz idővel úgyis javul az eredmény
Gyorsan meg pláne könnyen meg LEHETETLEN fogyni. Fogadd el, vagy megküzdesz érte, vagy kövér leszel, neked kell eldöntened
2012. szept. 9. 00:26
6/10 A kérdező kommentje:
Második hozzászólónak!
Nagyon szépen köszönöm na segítséged! De sztem mennyé inkább az anyádhoz, azt vele beszéljé így, és ne velem! Nem azt kértem hogy ilyen barmok írlynak, hanem aki tényle tud segíteni! Úgyhogy kussoljá inkább, minthogy itt égesd magad! Nah... csáá!
Am mindenkinek köszi aki normálist írt!
7/10 anonim válasza:
minden hozzászolónak! nem bunkó vagyok csak realista segfejek, 12 évesen ne a dagadt seggével foglalkozzon hanem a tanulással! kérdezőnek meg annyit hogy anyámal nem tudok foglalkozni mert ilyen kretén mint te! fogyni ugy a legegyszerűbb ha szart eszel! :))
2012. szept. 9. 13:12
8/10 A kérdező kommentje:
Próbáld ki a szar evést és majd értesíts hogy bevált e! :@
9/10 anonim válasza:
menyit zabáltál este? szét ne fingjad magad... :DD
2012. szept. 10. 15:17
Szerinted ha lehetne , úgy fogyni , hogy nem mozogsz , és nyugodtan eszel , nem szenvedsz , nem kínlódsz, hanem elgondolod , hogy fogyni akarsz , és az úgy is lenne , akkor lenne ennyi túlsúlyos ember a világon. Ilyen hozzáállással soha az életbe nem fogsz lefogyni. Pedig gyorsan el kéne kezdened mert ezek az adatok szerint nagyon kövér lehetsz , mert nem hiszem hogy tiszta izom vagy.
2012. szept. 13. 20:32
Kapcsolódó kérdések: