Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet fogyni könnyen...

Hogyan lehet fogyni könnyen és gyorsan?

Figyelt kérdés
alapból husi vagyok, és nem tudok lefogyni de nem adom fel, segítsetek légyszi
2013. ápr. 28. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:

" Hogyan lehet fogyni könnyen és gyorsan? "

-na aki ezt majd egyszer föltalálja,az nagyon megfog gazdagodni

2013. ápr. 28. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Életmódváltással könnyen le lehet fogyni, azt viszont nem tudom, neked mi az elég gyors.

Megfelelő étrend (pl. paleo) mozgással kombinálva heti 0,5-1,0 kg.

2013. ápr. 28. 17:07
 3/4 A kérdező kommentje:
paleo?
2013. ápr. 28. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:
én kb 6 hónap alatt fogytam 6 kgt, de igazából nem nézegettem hetente, és nem is emléxem h volt, szóval lehet az első 3 kg lement 1 hónap alatt, de ez a minusz 6 kg volt a cél... (hozzáteszem rajtam nem volt sok felesleg - nyilván jobban tud fogyni akin van plusz 20 kg) az első 1-2 hónapban nagyon tartottam a diétát, ami nem koplalás volt, 3 óránként ettem, normális mennyiségeket, kiszámolva h miből mennyit és normális minőségűeket. Utána már nem figyeltem rá annyira, de nem faltam csak normálisan ettem. Most azóta lement még 2 kg (márciusban) szal 1 év alatt 8 kg ment le összesen, ez egy lassú fogyás volt, mert heti 1 kg max a megengedett, ehhez képest én eltököltem vele,de legalább nem eröltettem meg magam és ugymond ráálltam erre az étkezésre/életmódra tehát most sem zabálok, ugyanugy eszek mint már 1 éve és tartom a súlyom. 1 éve rendszeresen edzek és a narancsbőröm is eltűnt :) gondolj bele, ha gyorsan lefogysz az gyorsan vissza is jön.. kell h az életmódod is változzon vele, ez ne csak 3-4 vagy 8 hétig tartson. ha koplalsz vagy vmi drasztikus diétát csinálsz hetek múlva ki leszel éhezve a jó kajákra és aztán elkezdesz falni mert hiányoztak az ízek meg a jó kaják.. akkor semmi értelme nem volt a diétának 2 nap alatt visszajön minden...
2013. máj. 2. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!