Heti 2 (max3) edzés ér valamit, fogyáshoz?
Kb 20kg van rajtam nagyon max, pluszban. 93vagyok, 75 a cél (180cm lány)
Reális, ha odafigyelek az étkezésre, és heti kétszer biztosan tudok edzeni, hogy ez lemenjen?
Sajnos 12órát dolgozok, heti 4-5 napban, előtte/utána lehetetlen, mert ez a 6-7 óra alvás se lenne meg :( Szóval szabadnapok opciók. Használ valamit, vagy szinte felesleges?
Miért ne érne? Heti 2-3 edzésnél többre szinte egy felnőttnek sincs ideje.
Ráadásul a fogyás a kalóriadeficiten fog múlni, nem a heti edzésnapok számán.
Ha annyit eszel amennyire szüksége van a testednek a fogyáshoz akkor igen.
Ha többet eszel akkor heti 2 edzés nem fog "megmenteni".
Én azt vettem észre, sokat segít, de önmagában nem ér semmit.
Én amikor edzek akkor valahogy többet is eszem, ha nem figyelek tudatosan a kalóriákra. Még akkor is, ha van bennem egy olyan, hogy edzés napján nem zabálok össze-vissza, csak "egészséges" ételeket, hogy érjen is valamit az edzés, ha már szenvedek. De még így is túl sokat eszem.
Persze ha tudatosan figyelek a kalóriaszámlásra, akkor az edzés épphogy nagyon jó, mert ha vmi miatt kilógok a keretből, másnap elmegyek edzeni, és ledolgozom a plusz kalóriát. Csak ilyenkor figyelnem kell, hogy aznap már ne lógjak ki a keretből megint.
És valóban nem mindegy mit mozogsz. Én heti 1-2-szer megyek futni (5 km-el kezdtem, most 10 km-eket futok) és minden hétvégén nagyot túrázni.
Én is futok, saját tapasztalatom, hogy heti 2-3 mozgás segít fogyni.
Én eszek-iszok mindent, minimum 2x futok 10-20 km-t, és nagyon lassan, de biztosan fogyok, úgy, hogy a lábam is izmosodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!