Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Heti 2 (max3) edzés ér valamit...

Heti 2 (max3) edzés ér valamit, fogyáshoz?

Figyelt kérdés

Kb 20kg van rajtam nagyon max, pluszban. 93vagyok, 75 a cél (180cm lány)

Reális, ha odafigyelek az étkezésre, és heti kétszer biztosan tudok edzeni, hogy ez lemenjen?

Sajnos 12órát dolgozok, heti 4-5 napban, előtte/utána lehetetlen, mert ez a 6-7 óra alvás se lenne meg :( Szóval szabadnapok opciók. Használ valamit, vagy szinte felesleges?

dec. 8. 22:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csökkenti az étvágyam a sport. Szóval ebben is segíthet. Nyilván nem mindenkinél van így, de egy próbát megér.

Az egészség szempontjából egyébként a sport a fontosabb, nem a testsúly. Próbáld ki amit elképzeltél, és ha nem működik, majd változtatsz. De addigra már ki fog alakulni egy csomó jó szokás, ami neked dolgozik.

tegnap 00:11
 12/18 anonim ***** válasza:
69%
Simán jó (elég) tud lenni 2 teljes testes edzés hetente, ha rendesen megcsinálod, és nem csak tingli-tanglizol.
tegnap 00:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A semminél meg aztán sokkal több.
tegnap 00:27
 14/18 anonim ***** válasza:
21%

Ha a kaján nem csökkentesz, akkor semmit nem fog érni.

Amíg tartós kalória többletben vagy, hízni fogsz, hiába sportolsz heti 5x is.

tegnap 11:54
 15/18 anonim ***** válasza:

Heti 1gyel fogytam 94ről 81re. Aztán 2vel 68ra

Persze hogy ér.

tegnap 13:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Persze hogy ér. Nekem 2 volt. Amint abbahagytam, híztam
tegnap 13:41
 17/18 anonim válasza:
Még heti 1 is
ma 08:54
 18/18 anonim ***** válasza:

A #14-nek technikailag igaza van abban, hogy ha tartós kalóriatöbbletben vagy, hízni fogsz. Abban nem, hogy akkor semmit sem ér a sport, mert akkor is egészséges ha nem fogysz mellette és nélküle még gyorsabban híznál (azonos étrend mellett).

Szóval a heti két sport nagyon jó, segíti a fogyást, de hogy tényleg fogyni fogsz-e, az attól függ, hogy végülis kalóriadeficitbe kerülsz-e. Lehet hogy az "odafigyelek az étkezésre" plusz a sport elég. Ha nem, akkor majd később változtatsz, és könnyebb helyzetben leszel mert addigra a sport rögzül és az étrendnél is egy jobb alapról indulsz.

ma 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!