Heti 2 (max3) edzés ér valamit, fogyáshoz?
Kb 20kg van rajtam nagyon max, pluszban. 93vagyok, 75 a cél (180cm lány)
Reális, ha odafigyelek az étkezésre, és heti kétszer biztosan tudok edzeni, hogy ez lemenjen?
Sajnos 12órát dolgozok, heti 4-5 napban, előtte/utána lehetetlen, mert ez a 6-7 óra alvás se lenne meg :( Szóval szabadnapok opciók. Használ valamit, vagy szinte felesleges?
Nekem csökkenti az étvágyam a sport. Szóval ebben is segíthet. Nyilván nem mindenkinél van így, de egy próbát megér.
Az egészség szempontjából egyébként a sport a fontosabb, nem a testsúly. Próbáld ki amit elképzeltél, és ha nem működik, majd változtatsz. De addigra már ki fog alakulni egy csomó jó szokás, ami neked dolgozik.
Ha a kaján nem csökkentesz, akkor semmit nem fog érni.
Amíg tartós kalória többletben vagy, hízni fogsz, hiába sportolsz heti 5x is.
Heti 1gyel fogytam 94ről 81re. Aztán 2vel 68ra
Persze hogy ér.
A #14-nek technikailag igaza van abban, hogy ha tartós kalóriatöbbletben vagy, hízni fogsz. Abban nem, hogy akkor semmit sem ér a sport, mert akkor is egészséges ha nem fogysz mellette és nélküle még gyorsabban híznál (azonos étrend mellett).
Szóval a heti két sport nagyon jó, segíti a fogyást, de hogy tényleg fogyni fogsz-e, az attól függ, hogy végülis kalóriadeficitbe kerülsz-e. Lehet hogy az "odafigyelek az étkezésre" plusz a sport elég. Ha nem, akkor majd később változtatsz, és könnyebb helyzetben leszel mert addigra a sport rögzül és az étrendnél is egy jobb alapról indulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!