Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék futópadot vásárolni,...

R.Réka kérdése:

Szeretnék futópadot vásárolni, egyenlőre sétálás céljából. Elvesztem a kínálatban, rengeted típus van. Mit ajánlotok, ha séta a fő szempont?

Figyelt kérdés

125kg túlsúllyal szeretnék elkezdeni otthon futópadon sétálni. Séta padot nem találtam ami 100kg felett is bír.

Kérdésem, hogy a 100-130 ezres gép is "elég" vagy érdemes komolyabb berendezést vásárolni? Decatlonos is jó, vagy honnan érdemes venni?

A kövér vagy, menj ki sétálni, vagy terembe kommentelők kíméljenek.

Köszi

dec. 11. 09:47
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok, mint te, de rájöttem, hogy nekem felesleges pénzkidobás, nem használnám, foglalná a helyet.

Kipróbáltam párat, annyira nem is mozgatott meg a rajta való gyaloglás. Egy saját magam összeállított, videókból válogatott tornasor jobban átmozgat. Plusz van egy olcsó step-padom, inkább arra lépegetek, és könnyű súlyzókat emelgetek.

dec. 15. 06:33
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Használtakat próbáltam (Marketplace), mindenki kihasználatlanság miatt adta volna el.
dec. 15. 06:34
 33/35 anonim válasza:
100%
Kedves Kérdező! Milyen gépet vettél végül a Decathlonban és mi a tapasztalatod? Én is futópad vásárlás előtt állok és érdekelne a véleményed.
jan. 10. 17:22
 34/35 A kérdező kommentje:

Szia. Marketplacén találtam egy alig egy éves gépes. Domyos T520B. Nagyon bevált, eddig csak sétálásra használtam, de nekem nagyon tetszik. Jó hosszú a felülete, nem lóg le a láb. Kicsit nyöszörög alattam, hangos a szalag meg a motor, de a fülem be van dugva.

Nekem nagyon tetszik, eredeti ára most 199 ezer, és 100-ért meg bírtam venni.

jan. 11. 06:21
 35/35 anonim ***** válasza:
tegnap 06:21 Fél év múlva majd megpróbálod eladni 50-ért.😀
jan. 12. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!