Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék futópadot vásárolni,...

R.Réka kérdése:

Szeretnék futópadot vásárolni, egyenlőre sétálás céljából. Elvesztem a kínálatban, rengeted típus van. Mit ajánlotok, ha séta a fő szempont?

Figyelt kérdés

125kg túlsúllyal szeretnék elkezdeni otthon futópadon sétálni. Séta padot nem találtam ami 100kg felett is bír.

Kérdésem, hogy a 100-130 ezres gép is "elég" vagy érdemes komolyabb berendezést vásárolni? Decatlonos is jó, vagy honnan érdemes venni?

A kövér vagy, menj ki sétálni, vagy terembe kommentelők kíméljenek.

Köszi

dec. 11. 09:47
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
31%

"kényelmes vagyok"

Na, ezért nem fogsz lefogyni, mert ilyen a hozzáállásod, hogy "kényelmes vagyok." Majd, ha ezen változtatsz, akkor sikerülni fog a fogyás is. Nem este kell sétálni, hanem napközben a friss levegőn. Én írtam a 13. választ, amit le is szavaztak.

Akkor kérlek, válaszolj arra a kérdésemre, hogy az étkezésedet mennyire változtattad meg? Hisz, hiába akarsz otthon futópadon sétálni, az vajmi kevés kalóriát fog elégetni, ha az étkezésedet nem reformálod át drasztikusan. Az étkezés a legfontosabb és utána jöhet a tinglitangli futópadozás a te stílusodban "kényelmes vagyok."

Étkezés 70%, mozgás 30%. Csakhogy tisztában legyél bizonyos dolgokkal.

dec. 13. 08:58
 22/35 A kérdező kommentje:

Majd neked számolok be, nem ? A kérdésem nem az étkézésem megváltoztatására irányult, arra nálad okosabb embert bíztam meg :)

"Nem este kell sétálni, hanem napközben a friss levegőn. " én kérek elnézést hogy napi 12 órát dolgozok, és nem szabadulok el napközbe a friss levegőre :)

De tényleg mit is vár az ember... Ez a mentalitás...

Akárhány kérdésbe beleolvastam, mindenhol van ilyen okos, aki megmondja a tutit.

Mért esik az embernek nehezére kedvesnek és segítőkésznek lenni?

Nyilván azért tettem fel kérdést, mert változtatni szeretnék az állapotomon, de a 20 kommentből kb 2 volt ami hasznos is volt, és a kérdésemre válaszolt!

dec. 13. 10:24
 23/35 anonim ***** válasza:
17%

7 napból mind a 7 nap 12 órázol? Kétlem. Ott a hétvége is. Tavasszal és nyáron nem sötétedik korán.

Te beszélsz itt mentalitásról, akinek az a mentalitása, hogy "kényelmes vagyok"? :D Ez kicsit ironikus, úgyhogy előbb inkább nézz magadba.

A 13-as kommentemben semmi bántó nem volt.

Illett volna azt is leírnod, hogy már az étkezéseden is változtattál, mivel a fogyás itt kezdődik, nem a mozgásnál. Az, hogy nem tudsz minden információval telve kiírni egy kérdést, azt ne rajtam verd le. Megint csak nézz magadba. Ha hiányos egy kérdés, akkor a probléma a kérdés kiírójánál keresendő.

És van már valami edzésterved is, hogy hogyan, milyen tempóban, mennyi időt szeretnél napi szinten futópadon sétálni?

"Nyilván azért tettem fel kérdést, mert változtatni szeretnék az állapotomon"

Akkor kezdheted is azzal, hogy a "kényelmes vagyok" mentalitásodat átváltoztatod "nem vagyok kényelmes" mentalitásra.

dec. 13. 10:33
 24/35 A kérdező kommentje:

Kedves anonim,

képzeld ide azt a sok sírva röhögős smile-t. Sajnos nem tudom ide rakni.

Erről ennyit

dec. 13. 10:48
 25/35 anonim ***** válasza:
0%

ma 10:48

1: Te is anonim vagy.

2:Mondjuk én is azok közé tartozok, aki nem biztos hogy a válaszadók miatt röhögnék!

dec. 13. 10:52
 26/35 anonim ***** válasza:
17%

Kedves Kérdező!

Remélem magadon röhögsz kínodban, hogy nem tudsz ennyi évesen ide kiírni minden információval telve egy kérdést. És ha erre felhívják a figyelmedet, még neked áll feljebb.

Nem én vagyok 125 kg. Te kértél tanácsot, én csupán tovább vittem a kérdésedet, mert van, ami fontosabb, mint egy futópad megvétele jelenleg és arra nem tértél ki.

Egyébként, csak a kényelmesek vesznek otthonra futópadot. Ez rád teljesen igaz. :)

dec. 13. 10:58
 27/35 anonim ***** válasza:
70%

26-os.

A kérdező megkérdezte azt ami őt érdekelte.

Sem életvezetési, sem táplálkozási tanácsot nem kért.

Az, hogy te kéretlen tanácsokat osztogatsz bizonyára kifogástalan élettel a hátad mögött majd személyeskedsz az nagyobb személyiség leírást ad rólad mint a kérdezőről az, hogy futópadot akar venni...

Az utolsó mondatodat pedig meg is cáfolom mert én minden vagyok csak kényelmes nem.

A heti 4 edzőterem mellett pedig otthon is szoktam sétálni a sétapadomon.

Én kérek elnézést :D

dec. 13. 11:59
 28/35 anonim ***** válasza:
22%

Az utolsó bekezdésedre: kivételek mindig vannak. Te kivétel vagy. Ennyi. Ezen most nem tudom, hogy mi olyan meglepő számodra.

A többire: A fogyás egy összetett dolog és nem ragadunk ki belőle csak egy elemet, mert úgy nincs értelme. Itt a kérdező feltett (kulcsszavak: "fogyás") egy kérdést, hogy igen, fogyás szempontjából milyen futópadot vásároljon. Na de most, hiába vesz futópadot, ha az étkezésre nem figyel oda, a futópadon leadott kalóriák kevesebbek lesznek, mint, amennyit bevisz. Ezért kérdeztem rá az étkezésre. De ahelyett, hogy értelmesen, felnőtt emberhez méltón, kulturáltan reagált volna, csak ennyit böfögött ide, hogy "Majd neked számolok be, nem ? A kérdésem nem az étkézésem megváltoztatására irányult, arra nálad okosabb embert bíztam meg :)"

Ez milyen stílus? Meg az milyen mentalitás, hogy " kényelmes vagyok."?

Az alapoknál kell kezdeni, amit az étkezés és erre itt nem tért ki, pedig fontos eleme a fogyásnak.

És ha már állítólag, szakemberre bízta az étkezését, akkor miért nem tőle kért tanácsot a futópadot illetően? Hisz, egy ilyen ember biztos tudott volna neki segíteni ebben is.

dec. 13. 12:35
 29/35 A kérdező kommentje:

28

Mostmár kifejezetten érdekel ki vagy te

Az én Őrangyalom? Nagyon kedves tőled hogy ennyi energiát áldozol az én életmódváltásomba. De tényleg ,igazán megtisztelő tőled. Kérlek írj rám, oszt meg hogy mit csináljak, esetleg arra is térj ki hogy mikor dolgozhatok hogy verőfényes napsütésben napközben edzek a szabadban.

Étkezés: pont azért nem írtam ide ki hogy mit választottam, mert amiatt mégjobban szétszedtetek volna, mert itt mindenki a magáét fújja.

Nem tartozom ezzel, de elmondom neked, hogy a megyei kórház vezető dietetikusát kértem meg hogy segítsen, és ő a keto étrendet ajánlotta, ami számomra szimpatikus volt. És igen, ő ajánlotta az otthoni edzést is, de mivel a futópadok márkájában nem jártas, így rám bízta hogy mit veszek. Ezért is merészkedtem ide fel, ezt a kis naiv kérdést feltenni azoknak akik padot használnak otthon.

dec. 14. 06:45
 30/35 anonim ***** válasza:
14%

Olyan valaki vagyok, aki ismeri a mértékkel történő étkezést, nem hízik el és szeret mozogni.

Fontos számomra az egészséges mozgásban gazdag életmód.

A flegmázásodat inkább hagyd meg az otthoniaknak, rendben van?

"esetleg arra is térj ki hogy mikor dolgozhatok hogy verőfényes napsütésben napközben edzek a szabadban."

Egy hét 7 napból áll. Te minden egyes nap dolgozol 8-16-ig, még hétvégén is? Tavasszal és nyáron, de még kora ősszel is világos van legalább este 6-ig, nyáron este 8-ig.

Hétvégén nincs napi egy órád délelőtt, vagy kora délután kint lenni a szabadlevegőn?

Hány kifogást fogsz még írni?

A fogyás kalóriadeficittel lehetséges, tehát égess el több kalóriát, mint amennyit beviszel. Gondolom ezt a szakember elmondta és azt is, hogy mit ne egyél és mit ne igyál.

Futópad szerintem azért felesleges, mert a net tele van jobbnál jobb edzéses videókkal minden szintnek megfelelően. Hány ilyen videóra kerestél már rá?

Az otthoni edzésre kimondottan csak a futópadot ajánlotta a szakember, mást nem?

dec. 14. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!