Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 67kilót hány év leadni ?

67kilót hány év leadni ?

Figyelt kérdés
169cm 125kg vagyok most
okt. 24. 16:06
1 2 3 4
 31/33 Dorci1999 válasza:
Az szép teljesítmény Dius.
okt. 26. 14:03
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

"nem szeretném hogy lógjon a bőröm"

Miért ha a zsírod lóg az jobb? Amúgy meg ha lassan történik a fogyás a bőr visszahúzódik normálisan

okt. 27. 03:17
 33/33 anonim válasza:
50%
Te hogy tudtál ennyire felhízni? Én egy 176 cm-es fiú vagyok, jelenleg 69kg környékén állok. Voltam 85 kiló is 3 éve, az volt a max, ott már annyira elhízottnak éreztem magam, hogy fájt mindenem. Én zabálok, és igyis fogyok 1000-5000 kalória közt szoktam enni, attól függ milyen kedvem van, szinte mindennap kfcvel kelek, ha van kedvem még eszek még. Nagyon aránytalanul oszlik meg rajtam a zsír, mert kezem és a lábam mint egy etiópnak, van egy kis sörhasam és kész. Én fogyok fogyókúra nélkül is, hiszen okos vagyok. Nem kellene annyira rántott húst enni kedves kérdező! Én ha 90 kiló fölött lennék nem tudnék semmit sem enni, én viszonylag gyorsan fogyok, idén tavasz-nyáron pl 78 kiló voltam, fájt is eléggé. Olyan jókat tudok táncolni 69 kilommal, és futni. Büszke vagyok az alakomra, bárcsak minden pina így gondolná. Amúgy ne vedd sértésnek kérdező, de szerintem nem azt kéne kérdezni, hogy fogyj le, hanem nem kéne annyit zabálni!
nov. 5. 14:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!