67kilót hány év leadni ?
Figyelt kérdés
169cm 125kg vagyok mostokt. 24. 16:06
21/33 A kérdező kommentje:
De a tb csak 1db műtétet áll nem ? Pl has plasztika
okt. 25. 12:02
22/33 anonim válasza:
Tiktokon csomó olyat láttam már, hogy előtte képen lóg minden testrészén a bőr, utána képen meg már teljesen jól néz ki. Nyilván nem modell alkatra varrnak, de a felesleges bőrt mindenhonnan leműtik, ha tudod bizonyítani, hogy sokat fogytál és az miatt ilyen a test.
23/33 A kérdező kommentje:
A tb csak egy testrész műtését állja. Nem az összes érintett testrészét én úgy tudom
okt. 25. 12:28
24/33 anonim válasza:
Bocs hogy belekötök. A fogyást a tb úgy állja, hogy a háziorvos dokumentálja a fogyást, és a célsúlyt minimum egy évig tartani kell.
25/33 Katona Dius válasza:
Mennyi idős vagy amúgy? Mert fiatalabb korban jobban visszaveszi az eredeti alakját a bőr. Illetve kollagént ha fogyasztasz, az is segíthet.
26/33 A kérdező kommentje:
31 vagyok most
okt. 25. 16:29
27/33 Katona Dius válasza:
Szerintem az még az a kor, amikor nem kell nagyon ilyen miatt aggódnod. Én 32 vagyok, 29 voltam, amikor 40 kilót figytam (tudom, az nem 67). A bőrömön egyáltalán nem látszik meg. Mármint a strigák igen, has és comb tájékon. De nincs megereszkedve sehol.
28/33 anonim válasza:
40 még lehet nem látszik, de 67 már igen. Főleg, hogy nem is valami magas a kérdező.
29/33 Katona Dius válasza:
Én 165 cm vagyok, 100 kilóról indultam.
30/33 NTBS válasza:
2-3 év minimum. Lassan fogyj, hogy tartós legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!