Mit gondoltok az egynapi étkezésemről? (N/23)
Reggel általában tojás a napindítóm. Rántotta/lágytojás/tükötojás formában, rozskenyérrel vagy rozsbagettel. Vagy esetleg avokádókrémes kenyér, valamilyen szendvics. Mellé kávét iszom. Délelőtt tízóraira vagy péksütit eszem, vagy joghurtot, esetleg kefírt kiflivel. Ebéd az nyilván változó, de igyekszem levest is enni a főétel mellé és vagy valami kis desszert vagy gyümölcs jön utána.
Délután joghurtot szoktam inni vagy smoothiet. Este pedig a vacsi vagy szendvics vagy melegszendvics, esetleg gyümölcssaláta vagy müzli tejjel.
Mostanában van néha gondom, hogy reggelente vagy napközben kellemetlenül puffadok. Szerintetek mi idézheti elő?
"Mit gondoltok az egynapi étkezésemről?"
Ha neked jó, akkor nekünk is jó.
"puffadok. Szerintetek mi idézheti elő?"
Bármi. Néhány általános mondat alapján nem tudunk távdiagnosztizálni.
Értem. Szerintem lehetséges, hogy attól van.
Nekem is ez volt régebben, kellemetlenül puffadtam és feszített a hasam, utána váltottam mandulatejre, azóta megszüntek ezek a panaszaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!